ترحلوای شیرازی

حلوای سنتی شیراز



صندلی خودرو

مواد لازم:


آرد برنج 1/2پ
نشاسته گل1پ
آب 4پ
گلاب1پ
زعفران آبکرده
شکر 2پ
شیر6پ
پسته برای تزیین
 



طرز تهیه:


آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی رد میکنیم،نشاسته را هم در آب حل کرده،به این صورت که اول کمی آب میریزیم مخلوط میکنیم تا خمیری شکل شود بعد مابقی آب را کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم .مخلوط آب و نشاسته را هم از صافی رد کرده و به همراه آرد برنج و شیر در ظرفی که برای پخت ترحلوا در نظر گرفته ایم میریزیم (بهتره که ظرف ما مسی،چدن و یا تفلون باشه) روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا کم کم غلیظ شود برای اینکه ترحلوا یکدست باشد به هیچ عنوان ترحلوا رو به حال خودش رها
 نکنید مرتب هم بزنید.وقتی کمی غلیظ شد شکر و گلاب را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم .من 2پیمانه شکر استفاده کردم ولی اگر ترحلوای شیرینتری میخواین میتونید نصف پیمانه شکر بهش اضافه کنید .وقتی که کاملا غلیظ شد طوری که خط قاشق روی ترحلوا بمونه ،نصف ترحلوا رو سفید داخل یک ظرف بلور مستطیل شکل میریزیم مقداری زعفران آبکرده رو به بقیه ترحلوا اضافه کرده و دوباره چند دقیقه روی حرارت هم میزنیم ،حالا بقیه ترحلوا رو که زعفران زدیم روی ترحلوای سفید میریزیم و به مدت 8 ساعت در یخچال میگذاریم بعد از گذشت 8ساعت از یخچال درآورده دور ترحلوا روبا یک چاقو آزاد کرده و برش میزنیم وتزیین میکنیم.
مدت زمان پخت ترحلوا یک ساعت هست.




مطلب قبلیرایس کرسپی
مطلب بعدیژله دو رنگ و شیک
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه