چند نکته برای پخت کیک بهتر

با این چند نکته طلایی کیک هایی بهتر از قبل درست کنید.



صندلی خودرو


1_همیشه تمام مواد به دمای محیط رسیده باشد.
2_وزن تقریبی هر تخم مرغ متوسط که در کیک پزی استفاده میشود 60 گرم است.
3_همیشه ارد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید تا عمل هوا دهی به ارد باعث خوب پف کردن کیکتون بشه.
4_باید قبل از شروع به کار قالب مورد نظرتون همیشه اماده باشه که بعد درست کردن مواد کیک بلافاصله در قالب ریخته بشه.
5_همیشه با دو ضربه به قالب حاوی مواد هوای اضافه کیک را خارج کنید..به این ترتیب کیک بیشتر عمل می اید.
6_شکر استفاده شده در کیک و شیرینی پزی در صورت امکان ریز باشد.




مطلب قبلیشیرینی کاکایویی به شکل بستنی
مطلب بعدیکاپ کیک با فیلینگ گاناش
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه