با این چند نکته طلایی کیک هایی بهتر از قبل درست کنید.
1_همیشه تمام مواد به دمای محیط رسیده باشد. 2_وزن تقریبی هر تخم مرغ متوسط که در کیک پزی استفاده میشود 60 گرم است. 3_همیشه ارد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید تا عمل هوا دهی به ارد باعث خوب پف کردن کیکتون بشه. 4_باید قبل از شروع به کار قالب مورد نظرتون همیشه اماده باشه که بعد درست کردن مواد کیک بلافاصله در قالب ریخته بشه. 5_همیشه با دو ضربه به قالب حاوی مواد هوای اضافه کیک را خارج کنید..به این ترتیب کیک بیشتر عمل می اید. 6_شکر استفاده شده در کیک و شیرینی پزی در صورت امکان ریز باشد.