کیکی خوشمزه با روکش شکلات
آرد ١پیمانه شکر سه چهارم پیمانه تخم مرغ ٣عدد پودر كاكايو دو قاشق روغن مایع نصف پیمانه بیکینگ پودر١قاشق چايخوري وانیل نوك قاشق چايخوري
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن برقی خوب میزنیم تا پف کرده و کشدار شود (من معمولا توی کیک ها این مرحله رو ٥ دقيقه میزنم)، روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم، بعد آرد و پودر كاكايو و بكينگ پودر رو که مخلوط کرده و الک کردیم طی دو مرحله اضافه کرده و در قالبي كه چرب و آرد پاشی کردیم (من معمولا كاغذ روغني ميذارم و چرب و ارد ميزنم كه كلر رو خيلي خيلي راحت تر ميكنه) ریخته و در فر قرار میدهیم تا پخته و رویه آن طلایی شود(حدود ٣٠دقيقه با دماي ١٨٠درجه)
دستور خامه تزيين: ٣قاشق مربا خوري پودر خامه،نصف خامه صورتي،٢قاشق غ پودر قند ،حدود ده دقيقه ميزنيم و يك تا دو ساعت تو يخچال ميذاريم و دو باره ٣-٤دقيقه ميزنيم .