پنکیکی ساده و پرخاصیت برای عصرانه و صبحانه ها
ارد یک پیمانه پوره کدو حلوایی(پخته شده)یک دوم پیمانه(کاملا بدون آب) شیر یک دوم پیمانه روغن یک ق غ تخم مرغ یک عدد بیکینک پودر نصف ق چ شکر قهوه ای یک ق غ پودر دارچین و زنجبیل تازه از هرکدام یک دوم ق چ .
ابتدا کدو حلوایی رو بپزید و پوره کنید و بگذارید سرد بشه.
مواد خشک رو باهم مخلوط کنید. مواد تر رو با هم مخلوط کنید. حالا مواد تر رو به مواد خشک اضافه کنید و با ملاقه داخل تابه ی تفلون “چرب نشده” بریزید و هر طرف و یکی دو دقیقه با حرارت متوسط بپزید. در کنار کره و عسل میل کنید و بهتون قول میدم که لذتش رو ببرید .عطر دارچین در کنار کدو حلوایی معجزه میکنه. نکته: اگر مواد اولیه رو دوبرابر کردید میزان تخم مرغ همون یدونه کافیه.
نوش جان