خرمالوی پوره شده رو از صافی رد کنین تا یکدست بشه نصف وانیل رو بهش اضافه کنین و کنار بذارین.ررده تخم مرغ و شکر و وانیل باقی مانده رو مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کرم رنگ بشه.آرد و شیر ولرم رو اضافه کنید و هم بزنید.مواد رو روی حرارت بزارید و هم بزنید تا غلیظ بشه.پودر ژلاتین رو که با آب سرد بن ماری کردین رو اضافه کنین و هم بزنین.از روی حرارت بردارین و پوره خرمالو و خامه و عسل رو مخلطو کنین.موس رو تو ظرف مورد نظر بریزین و بمدت 3ساعت تو یخچال قرار بدین تا ببنده.