مخصوص طرفداران کاسترد و شکلات
برای لایه اول: 2 پیمانه بیسکوییت خرد شده 1 پیمانه نارگیل پرک شیرین شده 1 پیمانه گردو خرد شده 1/2 پیمانه شکر 1/4 پیمانه بعلاوه 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 تخم مرغ 2/3 پیمانه کره آب شده
برای لایه دوم: 3 قاشق غذاخوری شیر 2 قاشق غذاخوری پودر کاسترد 1/4 پیمانه کره 1/2 قاشق چایخوری وانیل 1ونیم الی 2 پیمانه پودر شکر ویا کمتر
برای تاپینگ: حدود 142 گرم شکلات نیمه شیرین خرد شده ویا چیپسهای شکلاتی 1 قاشق غذاخوری کره
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، ته قالب 23×23 سانتیمتری فویل بزارین، در یک کاسه متوسط، همه مواد لایه اول رو مخلوط کنین و داخل قالب بریزین و فشار بدین و 11 دقیقه بپزین، بعد بزارین تا کاملا سرد شه. برای لایه دوم، پودر کاسترد، شیر و وانیل رو مخلوط کنین، کره رو اضافه کنین و با درجه متوسط همزن بزنین، پودر شکر رو اضافه کنین و بزنین تا پفی و پوک شه، روی لایه اول بمالین و بزارین یخچال. برای لایه سوم، شکلات و کره رو بصورت بن ماری آب کنین و روی لایه سوم که مقداری سفت شه بریزین و 4 ساعت بزارین یخچال. سپس ببرین.