شیرینی شیک و مجلسی و مخصوص طرفداران شکلات
کره 150 گرم پودرقند 3 قاشق غذاخوری آرد 1لیوان وانیل زرده تخم مرغ 2 عدد آب سرد 2 قاشق غذاخوری موادلازم گاناش: خامه صبحانه 200 گرم شکلات تلخ 200 گرم کره 50 گرم
داخل کاسه کره و شکر و آرد وانیل ریخته و با نوک انگشتامون به خورد همدیگه می دیم. زرده تخم مرغ و آب سرد ریخته و با دست مخلوط می کنیم و بصورت خمیر در می یاریم . باید به دست نچسبه ، اگه مقداری آرد خواست اضافه کنین ولی از زیاده رویش پرهیز کنین. بعد از خمیر داخل قالبهای تارتلت قرار داده با دست فرم می دهیم بعد روی هر کدام یه کاغذ روغنی گذاشته و روی آن نخود خام یا لوبیا می ریزیم و میذاریم بپزه. اینکار باعث می شه خمیرمون بپزه ولی پف نکنه و بصورت یه تارت شکلش رو از دست نده . بعد داخل فر گرم شده با حرارت 180درجه سانتیگراد تا وقتی که تغئیر رنگ بده می پزیم. بعد از پخت میذاریم خنک شه . تا تارتهامون خنک شه می ریم سراغ گاناشش. خامه رو داخل قابلمه می ریزیم . روی حرارت می ذاریم وقتی به نقطه جوش رسید خاموش کرده و شکلات خرد شده و کره رو می ریزیم . خوب یکدست می کنیم تا شکلات کامل آب شه. بعد داخل تارت ها را پر می کنیم.