کیک باقلوا زعفرانی

شیرینی خوشمزه و پرطرفدار



صندلی خودرو

مواد لازم:


ارد 2 پیمانه (ارد شیرینی پزی)
شکر نصف پیمانه 
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری 
تخم مرغ سه عدد
پودر گردو،پسته،بادام روی هم نصف پیمانه 
پودر نارگیل نصف پیمانه 
زعفران دم شده یک قاشق غذاخوری 
هل سائیده شدع نصف قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه 
روغن مایع نصف پیمانه 
نکته: منظور از پیمانه همون پیمانه های استاندارد شیرینی پزی و آشپزی هست



طرز تهیه:

تخم مرغ ها و شکر خوب هم میزنیم تا کاملا کم رنگ بشه (حدود پنج دقیقه) بعد شیر و روغن اضافه میکنیم ، کمی در حد هم زدن ، هم میزنیم و بعد زعفران ، هل،پودر نارگیل ، پودر پسته،بادام و گردو رو اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم (در حد هم زدن) بعد ارد و بکینگ پودر را که از قبل الک کردیم و اضافه میکنیم و به آرامی هم می زنیم فقط در حد اینکه همه ی مواد خوب مخلوط بشه هم میزنیم (با همزن هم نمیرنیم) و بعد داخل سینی باقلوا ( 30× 20 با ارتفاع پنج سانت ) می ریزیم و انتقال میدیم داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت حدود نیم ساعت و بعد از پخت از فر در اورده برش میزنیم و شربت سرد را روی باقلوا ها می ریزیم و بعد به دلخواه تزیین میکنیم (طرز تهیه شربت: یک و نیم پیمانه شکر و با یک پیمانه اب روی حرارت میزاریم وقتی به جوش اومد حدود 8 دقیقه با حرارت کم میزاریم بجوشه و قوام بگیره و بعد کمی آب لیمو تازه(حدود یک قاشق غذاخوری اگر طعم آبلیمو و دوست ندارید نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید) بهش اضافه کرده و زیرشو خاموش میکنیم تا کاملا خنک بشه)
پ.ن: عزیزانم مایه این کیک کمی سفت تر از مایع کیک های دیگه هست




مطلب قبلیسایز قالب ژله
مطلب بعدیدسر بیسکوییتی به مراه باترکریم نسکافه ای
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه