کیکی مقوی و خوشمزه مخصوص شب یلدا
خرمالو 4 عدد
آرد 2 لیوان
روغن 1 لیوان
شکر 1.5 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
بیکینگ پودر 2 ق چایخوری
جوش شیرین یا نمک 1/8 ق چایخوری
گردو یا بادام (دلخواه) به میزان دلخواه ..
اول خرمالوها رو پوست گرفته و پوره کنید. فر رو روشن کنید تا داغ بشه. زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید. زردهها رو با روغن مایع و شکر مخلوط کنید. مواد رو اونقدر هم بزنید تا کرمرنگ وکشدار بشه.حالا خرمالوی پورهشده رو به مواد قبلی اضافه کنيد و بازهم مخلوط کنید. تو این مرحله، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین یا نمک رو مخلوط کنيد و چند بار الک کنید. مواد خشک الک شده رو کمکم به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید. داخل ظرفی جداگانه، سفیدهها رو اونقدر هم بزنید تا پف کنه و اگه ظرف رو برگردونيد، از ظرف بیرون نریزه. حالا سفیده رو به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. مخلوطکردن سفیده با باقی مواد باید درحدی باشه که فقط سفیده با اونها مخلوط بشه چون اگه زیاد هم زده بشه، پف اون ميخوابه و به طبع، کیک پفدار مطلوبی نخواهید داشت. در نهایت در صورت تمایل، مقداری گردو یا بادام به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.قالب مناسبی رو چرب کنيد و یک کاغذ روغنی چربشده رو کف اون پهن کنید.مواد کیک خرمالو رو داخل قالب بریزید و اون رو به مدت 35 تا 45 دقیقه و با دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار بديد. کیک خرمالوی خوشمزه شما آماده است. میتونيد روی کیک رو با تکههای خرمالوی نگینیخردشده، پودر قند و یا خامه قنادی تزیین کنید. نوش جان.