1/3 پیمانه پودر بیسکوییت گراهام کرکر یا هر نوع بیسکوییت ترد دیگه
1 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
1 قاشق غذاخوری کره آب شده
227 گرم پنیر ماسکارپونه، در دمای اتاق
170 گرم پوره کدو تنبل
1 تخم مرغ، در دمای اتاق
1/4 پیمانه خامه ترش ویا ماست، در دمای اتاق
1/4 پیمانه شکر سفید
2 قاشق چایخوری آرد
1/4 قاشق چایخوری پودر دارچین
1/4 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای سس پرالین گردویی:
6 قاشق غذاخوری کره
1/3 پیمانه شکر قهوهای که داخل پیمانه فشار دادین
1/4 پیمانه خامه پرچرب
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 پنس نمک کوشر یا معمولی
1/2 پیمانه گردوی آمریکایی یا گردوی خودمون، نصف شده و تفت داده شده