راحت ترین و خوشمزه ترین برای تزیین کیک های تولد
خامه ۱ پیمانه شکر دانه ریز یا پودرقند ۱-۲ قاشق غذا خوری
۱- خامه را با شکر یا پودر قند مخلوط کرده، به مدت 6-5 ساعت در فریزر قرار میدهیم. ۲- مخلوط را از فریزر بیرون آورده، با همزن برقی آنقدر میزنیم تا فرم بگیرد (حدود 15 دقیقه). ۳- آنقدر هم میزنیم تا زمانی که اگر با قاشق کمی از خامه را بالا بیاوریم و یک قله بسازیم به همان شکل باقی می ماند. ۴- توجه داشته باشید که اگر بیش از حد خامه را هم بزنیم تبدیل به کره میشود. ۵- برای بهتر و سریعتر فرم گرفتن خامه باید محیطی که در آن کار میکنید، خنک باشد. ۶- خامه فرم گرفته را میتوان در ظرف دربسته داخل فریزر نگهداری کرد و قبل از استفاده، دوباره باید حدود 10 دقیقه با همزن زده شود. ۷- توجه کنید ظرف خامه را در فریزر کنار مواد غذایی بودار قرار ندهید.
سایر نکات خامه فرم گرفته برای تزیین شیرینی ها، کیک ها و دسرها استفاده می شود