نوعی کیک کاکائویی خوشمزه
پودر کاکائو :یک فنجان 100گرم . ، آب جوش: 2/3 فنجان یا 180ml
کره نرم شده :1 فنجان یا 250گرم
شکر 2/3 فنجان یا 220گرم
شکر قهوه ای :120گرم
وانیل:2 قاشق چای خوری
تخم مرغ:5عدد
آرد ساده: 1 فنجان 150G
لعاب شکلات شکلات تیره :100گرم عصاره وانی:ل 1 قاشق چای خوری خامه: ¼ فنجان 60 میلی لیتر
ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید . سپس کاکائو و آب جوش را در یک کاسه هم بزنید تا مخلوط صافی بدست اید بعد ان را کنار بگذارید. کره و هر دو نوع شکر را در کاسه ای با همزن برقی با سرعت بالا به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و خامه ای شود بزنید . بعد وانیل، تخم مرغ و مخلوط کاکائو را با هم زن بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط را در قالب مورد بریزید و به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که اگر خلال دندان را در ان فرو کنید تمیز بیرون بیاید در فر قرار دهید
طرز تهیه لعاب شکلات: وانیل و خامه را در یک ماهی تابه کوچک روی حرارت کم قرار داده و هم بزنید تا صاف و یکدست شود . بعد روی کیک پخش کنید .البته اجازه دهید خنک شود بعد انرا روی کیک خنک شده پخش کنید