شیرینی خشک مخصوص عید نوروز
آرد۲۲۵ گرم کره۲۲۵ گرم نشاسته ذرت۵۰ گرم پودرقند۶۰ گرم نسکافه ۲ق غ وانیل وآب جوش مقداری
پودرقند وکره را باهمزن حسابی مخلوط میکنیم تارنگش کاملا روشن بشه.وانیل و نسکافه حل شده درآب جوش (آب بسیار کم درحد۱تا۲ق) اضافه میکنیم ویکم مخلوط میکنیم بعدازاون آردونشاسته الک شده رو اضافه میکنیم وبا دورتند همزن مخلوط میکنیم تا خمیر یکدست بشه.وقتیکه خمیر آماده شد با قیف و ماسوره هرمدلی که دوس دارین شکوفه بزنین.شیرینی ها روداخل فرازقبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه برای ۱۰تا۱۲ دقیقه قراربدین. نکته: شکلات چیپسی ها رو قبل ازاینکه بذارین تو فر روی شیرینیاتون بذارین تا بهش بچسبه و همچنین شیرینیتون خیلی تو فر نمونه که حالت بیسکوییتی پیدا کنه.چون شیرینیه کاملا نرم و خوش بافتیه.