به در خواست دوستانی که طرز تهیه خانگی این شیرینی رو خواسته بودند.
کره نرم شده ۱۷۵ گرم آرد سه بار الک شده ۳ تا ۳/۵ فنجان پودر شکر ۱ فنجان و نیم زرده تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نمک ۱ پنس وانیل یا هر نوع اسانس مثل پرتقال و ....به میزان لازم
مارشمالو برای وسط بیسکویتها مخلوط ۲۰۰ گرم شکلات شیرین
۵۰ گرم شکلات تلخ بن ماری شده برای روی بیسکویتها
کره و پودر قند را با همزن آنقدر بزنید تا سفید و یکدست شود . سپس زرده تخم مرغ و اسانس مورد نظر را اضافه کنید و مجددا به هم زدن ادامه دهید. آرد ۳ بار الک شده را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و در حین هم زدن کم کم و در چند مرحله به مخلوط بالا اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و یکدستی بدست آید و به دست نچسبد. خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد . خمیر آماده شده را در کیسه قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید. برای قالب زدن خمیر را روی کاغذ روغنی با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و با قالب گرد برش بزنید و با خلال دندان چند سوراخ بزنید و با فاصله به سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید بچینید. بیسکویتها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید . بعد از پخت بیسکویتها را از فر خارج کنید و تا داغ هستند یک تکه مارشمالو روی یک بیسکویت قرار دهید و سریع بیسکویت دیگر روی مارشمالو قرار دهید و آرام فشار دهید تا مارشمالوها براحتی مابین بیسکویتها ذوب شوند.در این مرحله کمی سرعت عمل داشته باشید و مراقب باشید در فشار وارد کردن بیسکویتها خرد نشوند. مارشمالوها به اندازه ای باشد که که تمام سطح بیسکویت را پر کند. بعد از خنک شدن و سفت شدن مارشمالوها ،بیسکویتها را در شکلات بن ماری شده بغلطانید و روی سینی مشبک قرار دهید تا اضافی شکلات خارج شود.