دستور پخت جدیدی از ماهی که حتما با خوردنش عاشقش میشید
الان قصد دارم دستور اين ماهي كلاسيك خوشمزه را براتون تايپ كنم، خميري سبك كه ماهي را در بر مَي گيرد و باعث بخار پز شدن ماهي از داخل مي شود و طعمي بسيار دلپذيري به ماهي شما مَي دهد كه هر كس هم غذاي دريائي دوست نداشته باشد عاشق اين غذا خواهد شد، پيشنهاد مَي كنم از ماهي فيله ي بدون تيغ استفاده بفرماييد و براي يكبار هم كه شده امتحانش بفرماييد! مواد لازم براي تهيه اين غذاي خوشمزه عبارتست از :
فيله ماهي ٨ عدد آرد ٣٠٠ گرم بعلاوه مقداري اضافه براي آرد پاشي ماالشعير يا آب جو ساده ٣٧٥-٥٠٠ ميلي ليتر روغن زيتون ١ ق چايخوري نمك مقداري پودر خمير ترش خشك ١ ق غذا خوري
آرد را در يك كأسه بزرگ بريزيد . حفره اي وسط ان إيجاد كرده و ماالشعير را به ان اضافه كنيد. شروع به مخلوط كردن ارد كنيد و اگر لازم بود به تدريج به آن اضافه كنيد و نگذاريد خمير گلوله شود.تا زماني مواد را مخلوط كنيد كه خمير لطيف ويكدستي بدست آيد.حالا پودر خمير ترش و نمك را اضافه كنيد و روي كأسه را پوشانده و خمير را به مدت يكساعت و نيم در جاي گرمي قرار دهيد مثل مَحيط اشپزخانه ،درست قبل از استفاده روغن زيتون را اضافه كنيد كه باعث درخشش خميرتون خواهد شد. خوب ان مقدار ارد اضافه را اينجا لازم داريم ، فيله هاي ماهي را نازك برش زده در آرد بغلطانيد و سپس درون خمير ببريد و درون روغن داغ شناور به مدت ٣ دقبقه سرخ كنيد تا رنگ طلايي خوشرنگ به خودشان بگيرند مانند عكس. سپس از روغن در اورده روي دستمال حوله اي روغن اضافه را بگيريد و سرو بفرماييد.
نكته: من مقداري ميگو هم داشتم و در اين خمير سرخ كردم و اين پوشش خيلي خوب و پفكي به ميگو هم داده است