کیک کاپوچینو با کرم پنیری

یه پیشنهاد خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:

براي كيك:
كره 150 گرم
شكلات 50 گرم
پودر كاكائو يك سوم ليوان
پودر كاپوچينو 40 گرم
آب يك و نيم ليوان
آرد 4 ليوان
جوش شيرين يك و نيم ق چ
بيكينگ پودر 1 ق چ
شكر 2 ليوان
وانيل 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
شير نصف ليوان
ماست ربع ليوان


براي كرم
پنیر ماسكارپونه 400 گرم
پودر كاپوچينو 60 گرم
خامه 200 گرم
شكلات 50 گرم
پودر قند نصف ليوان
اسانس شكلات در صورت نیاز
 



طرز تهیه:

فر را روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميدهيم.

شما میتونید این کیک رو در هر قالبی که دوست دارید درست کنید. هرچی سایز قالب بزرگتر میشه زمان پخت بالاتر میره. و توصیه نمیکنم که همه کیک رو یکجا توی یک قالب درست کنید چون برای مغزپخت شدن کیک شما نیاز به یک فر استاندارد دارید بهتره کیک رو در چند قالب درست کنید. مگر اینکه قرار باشه طبقه پایینی کیکتون بسیار بزرگ باشه که اونوقت دیگه چاره ای ندارید.)
قالب ها رو چرب میکنیم. کف قالب کاغذ روغنی میندازیم. و کاغذ روغنی رو هم چرب میکنیم. هدف اینه که شما یک طعم قهوه رو وارد این کیک بکنید. من از پودر چاکوچینو استفاده کردم. شما میتونید از پودر کاپوچینو استفاده کنید. یا نسکافه یا حتی یه اسپرسوی قوی.

این چهل گرم که به شما دادم برای این پودر چاکوچینو هستش شما میتونید بسته به نوع قهوه ای که در خانه دارید اندازه رو کم و زیاد کنید. در بافت و کیفیت کیک تاثیری نمیذاره فقط عطر و طعم کیک متغیر خواهد بود.
اگر خیلی طعم قهوه رو دوست دارید قهوه بیشتری توش بریزید.
در باب شکلات هم خدمتتون عرض شود که... من از شکلات تلخ نود درصد استفاده کردم چون میخواستم میزان شکلات مصرفی در کیک زیاد نباشه ولی در عین حال طعم شکلاتیش محسوس باشه. لذا توصیه میکنم شما هم از شکلات تلخ با درصد بالا استفاده کنید.

شکلات رو خورد کرده و ذوب کنید.یا در مایکروفر یا روی بخار آب. کره رو هم باید ذوب کنید.
باز یا توی مایکروفر یا اینکه روی حرارت متوسط اجاق. شکلات رو در ظرف حاوی کره مذاب بریزید. میزان کاکائوی کیک زیاد نیست لذا توصیه اکید دارم از یک کاکائوی معطر و خوش طعم استفاده کنید که نتیجه نهایی عالی باشه.
مثل همیشه تاکید میکنم: مارک مهم نیست، طعم مهمه. پودر کاکائو و پودر کاپوچینو رو اضافه کرده و خوب هم بزنید.

نیازی به همزن برقی نیست. میتونید برای تمامی مراحل کیک از ویسک استفاده کنید. در این مرحله شما باید یک سس شکلاتی غلیظ و یکنواخت داشته باشید. حالا آب رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

وجود جوش شیرین در این کیک به دلیل اون رنگ تیره و زیباییه که به کیک خواهد داد.
و همچنین این کیک عامل اصلی پف کردنش جوش شیرینه و نه تخم مرغ چون تخم مرغ رو در آخرین مرحله اضافه میکنیم. پس اگر میخواید جوش شیرین رو با بیکینگ پودر جایگزین کنید مسئولیتش با خودتونه.

آرد و شکر و بیکینگ پودر و جوش شیرین و وانیل رو در یک کاسه بزرگ بریزید.
هم بزنید تا مخلوط شن.

مخلوط شکلاتی رو در کاسه حاوی آرد بریزید.
با هم زن دستی فقط به اندازه ای که مواد تقریبا مخلوط شن هم بزنید و نه بیشتر.
توجه کنید گفتم تقریبا و نگفتم کاملا.

شیر و ماست و تخم مرغ رو اضافه کرده و به اندازه ای که مواد مخلوط بشن هم بزنید. هرگز ارتفاع مایه بیش از نیمی از قالب نباید باشه. یعنی نیمه یا کمتر. مدت زمان پخت 35 تا 40 دقيقه .اگر قالبها سایزشون بزرگتر باشه زمان پخت طولانی تر خواهد بود. بعد از 35 دقیقه دیگه با یک کارد مرکز کیک رو تست کنید اگر کارد تمیز بیرون اومد کیک آماده است. مدت زمان پخت همین کیک در صورتی که میخواید کاپ کیک درست کنید 25 تا 30 دقيقه خواهد بود. اجازه بدید کیکها کاملا خنک شن و در این فاصله کرم چاکوچینو رو آماده کنید.
(کیکها رو در یخچال قرار ندید بافتش عوض میشه)

خب برای کرم ابتدا پنیر ماسکارپونه رو با پشت قاشق له کنید و بعد پودر کاپوچینو (یا هر پودر قهوه دیگه ای که دوست دارید.) رو بهش اضافه کنید.
مجددا تکرار میکنم شما مجاز هستید که میزان قهوه رو کم و زیاد کرده و با ذائقه تنظیم کنید. با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم بزنید. خامه رو مستقیما از یخچال خارج کرده و پاکتش رو باز کرده و خامه رو توی کاسه پنیر و کاپوچینو بریزید و اینبار به مدت 4 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. یا تا زمانی که حجم کرم چند برابر بشه.

شکلات رو از قبل خرد کرده و ذوب کنید و اجازه بدید قدری سرد بشه. من از همون شکلات نود درصد استفاده کردم ولی شما از هر نوع شکلاتی که مایلید میتونید استفاده کنید. شکلات رو به کرم اضافه کرده و به اندازه ای که مخلوط بشه هم میزنیم. از اینجا به بعدش رو دیگه باید بچشید.
قاشق قاشق پودر قند اضافه کنید و با همزن چند ثانیه هم بزنید و بچشید. هر زمان که شیرینیش به نظرتون مناسب بود دیگه دست نگه دارید. از هم زدن زیادی خودداری کنید. چون کرم شل خواهد شد. از زمانی که پودر قند رو اضافه میکنید دیگه باید با وسواس هم بزنید.
توصیه میکنم زیاد شیرینش نکنید که طعم تلخی قهوه خودش رو نشون بشه. البته این دیگه کاملا به ذائقه مربوط میشه. من در انتها چند قطره اسانس شکلات هم بهش اضافه میکنم. ولی این کاملا اختیاریه




مطلب قبلیشیرینی با کرم شکلاتی
مطلب بعدیکیک شیفون
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه