ابتدا تمامی مواد را دقیق اندازه گیری کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند(حدود یک ربع)فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. روغن و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید، سپس تخم مرغها را یکی یکی شکسته و هر کدام را که اضافه کردید یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید، وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید تا مایه کیک کمی سفید و پفدار شود. مواد خشک(آرد ،بکینگ پودر و نمک )را سه بار از الک رد کنید.
پودر گردو را اضافه کنید. آرد را در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک هم بزنید. سیب های رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید سیب را حتما با رنده درشت رنده بزنید. قالب گرد یا مربع ۲۵ سانتی را چرب و آردپاشی کنید مایه کیک را در قالب بریزید و یکسان پخش کنید. قالب را در طبقه وسط فر داغ بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا روی کیک کمی طلایی شود.
برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید از یک سیخ چوبی استفاده کنید و در مرکز کیک فرو برده،اگر تمیز بیرون آمد نشانه پخت کامل کیک است اگر نه چند دقیقه دیگر زمان بدهید، قالب را از فر خارج کنید با سیخ چوبی چند سورارخ روی کیک ایجاد کنید. سس کارامل و گردو را روی کیک بدهید، شعله بالایی فر(گریل) را روشن کنید و مجددا قالب را در فر قرار دهید تا سس کارامل کمی طلایی شود، 5 دقیقه کافیست. قالب را از فر خارج کرده و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود سپسس به اندازه های دلخواه برش زده و سرو کنید نوش جان🌹
طرز تهیه سس کارامل:
شکر را در تابه ای ریخته و روی حرارت مستقیم گاز قرار دهید تا دانه های شکر آب شوند (شعله را کم کنید و شکر را در حین آب شدن به هیچ عنوان هم نزنید)شکر که کاراملی شد آب جوش را اضافه کرده واجازه دهید کارامل در آب جوش حل شود.سپس کره را اضافه کرده و هم بزنید تا سس کمی بجوشد و غلیظ شود. گردوی خرد شده را هم اضافه کنید یک جوش که زد شعله را خاموش کنید.
این کیک طعم فوق العاده خوبی داره پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید .برای سرو در مهمانیهای عصرانه و کافی شاپها هم بسیار مناسبه