دسری خوشمزه و پرطرفدار
شکر 1/2 پیمانه شیر 2 و 1/4 پیمانه نشاسته ذرت 2 قاشق آرد 3 قاشق تخم مرغ 1 عدد کره 2 قاشق وانیل 1/4 قاشق چایخوری
نشاسته و آرد و نصف شکر را داخل تابه ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید، تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا کف کند و فرم بگیرد. در یک ظرف جداگانه، زرده تخم مرغ و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. نصف شکر را روی تخم مرغ بریزید و هم بزنید. مخلوط شیر و نشاسته و آرد را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. مخلوط سفیده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط شیر و نشاسته را روی تخم مرغ بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در شیر جوشبریزید وچند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. حال کره را اضافه کنید. پودینگ را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخجال قرار دهید تا خنک شود. نکته: برای جایگزین کردن نشاسته ذرت می توانید از نشاسته گندم استفاده کنید.