پاناکوتا قهوه

دسری خوشمزه با طعم قهوه



صندلی خودرو

مواد لازم:


خامه صبحانه 2 لیوان
شیر 1/2 لیوان
شکر 1/2 لیوان
پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری
پودر نسکافه یا قهوه فوری 2 قاشق چایخوری
پودر قند 1 قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آب جوش 1/2 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه:


داخل کاسه ای 4 قاشق پودر ژلاتین را با مقداری آب مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین نرم شود ( چند دقیقه روی بخار اب ژلاتین را هم بزنید تا یکدست شود ).
درون قابلمه ای شکر ، شیر و خامه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد داغ شوند سپس وانیل را اضافه نمائید ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) ؛ مواد را نصف کنید و در 2 قابلمه جداگانه بریزید و به یکی از قابلمه ها پودر کاکائو و نصف ژلاتین را اضافه کنید و نصف دیگر ژلاتین را به قابلمه دیگر اضافه کنید.
داخل لیوان لایه لایه از مایه پاناکوتا بریزید ، هر لایه ای که ریخته شد 5 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد سپس لایه بعدی را اضافه کنید ( در این مدت میتوانید مایه پاناکوتا را روی حرارت بخار اب گرم نگهدارید ).
پودر قهوه فوری را با 1 قاشق چایخوری پودر قند و نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید سپس 1 قاشق ژلاتین را حل کنید و به آن اضافه نمایید ؛ لایه آخر را با قهوه ای که آماده کرده اید بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خنک و اماده سرو شود.
نکته :
میتوانید بجای پودر قهوه فوری از نسکافه نیز استفاده کنید اما بهترین نوع قهوه برای روی پاناکوتا قهوه اسپرسو میباشد.
 




مطلب قبلیکیکی ساده شکلاتی
مطلب بعدیپودینگ موز در مایکروفر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه