فارفاله ميگو با سس قارچ

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: اسپاگتی و لازانیا
وعده: شام
منطقه / قومیت: ایتالیا
مناسبت: همیشگی


صندلی خودرو

مواد اولیه

فارفاله (‌پاستاي پاپيوني شكل) يك بسته
ميگو............................... براي هر بشقاب 3-5 عدد
پياز ............................... 1 عدد
قارچ .............................. 5 عدد
فلفل دلمه ...................... 1 عدد
روغن زيتون ..................... 3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و آويشن و پودر سير به مقدار كافي
كچاب ............................. يك قاشق چايخوري
مايونز ............................. يك قاشق غذاخوري
ماست ............................ 2 قاشق غذاخوري


گام ۱ :براي درست كردن سس قارچ: ابتدا پياز را خلال نازك كرده و در كمي روغن مايع تفت مي دهيم.
گام ۲ : بعد از اينكه پياز طلايي رنگ شد، قارچ را خرد كرده به آن اضافه مي كنيم.
گام ۳ :بعد از حدود 5 دقيقه از روي شعله برداشته
گام ۴ : به آن مايونز،‌ ماست،‌ كچاب و ادويه اضافه كرده
گام ۵: حسابي با هم مخلوط كنيد.
گام ۶ :ميگو ها را در سيخ چوبي زده و سرخ كنيد. مي توانيد براي زيباتر شدن آن، ‌مابين ميگو ها،‌ زيتون يا فلفل دلمه بگذاريد.
گام ۷ : پاستا را مطابق با دستور روي بسته با مقداري آب و روغن و نمك بپزيد. فلفل دلمه را خرد كرده در آب درحال جوش بريزيد. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبكش كرده و در ظرفي بريزيد. روغن زيتون و مقداري آويشن را با هم مخلوط كرده پاستا را به آن آغشته كنيد.
گام ۸: سپس از سس قارچ روي آن ريخته و همراه ميگو ها سرو كنيد.


نکته:

اگر از ميگو سوخاري استفاده مي كنيد،‌ نيازي به ادويه نيست،‌ اگر هم ميگو خام هست مي توانيد در مواد مختلف مثل آب ليو،‌پياز،‌نمك و فلفل و پودر سير و سبزي هاي معطر بخوابانيد

منبع: gourmand


مطلب قبلی کتلت میگو
مطلب بعدیتخم مرغ سوخاری غذایی سبک برای پیک نیک
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه