کتلت میگو

کتلت یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم ایرانی است که معمولاً بدون برنج و با نان سرو می شود. در ادامه طرز تهیه این کتلت خوشمزه را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

صندلی خودرو

مواد لازم برای ۶ نفر:

میگوی تازه 500 گرم
شیر نصف لیوان
نان باگت 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
جعفری خرد شده نصف لیوان
روغن آب کرده نصف لیوان
نمک و فلفل به اندازه کافی


طرز تهیه :

*. میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
*. سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید.
*. خمیر وسط نان باگت را بیرون آورده و آن ها را از الک رد کنید تا نرم شود.
*. به صورت پودر دربیاید همه مواد را با هم مخلوط کرده(به جز روغن) و کاملا هم بزنید.
*. روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد.
*. مقداری از خمیر را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل کتلت در روغن سرخ کنید.


خواص میگو :

*. میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می کند. البته توصیه می شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می رساند و باعث افزایش وزن می شود که خود از عوامل بروز فشارخون است.

منبع: آکاایران


مطلب قبلی سس هزار جزیره
مطلب بعدیفارفاله ميگو با سس قارچ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه