درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
پای پاستا
بازدید:
684
آشپزی
سمانه
غذایی جذاب برای دوست داران پاستا
مواد لازم:
ماکارونی (لوله ای کوتاه)...................450 گرم
گوشت چرخ کرده............................نیم کیلو
فلفل دلمه ای ...............................4 عدد
فلفل قرمز....................................نصف قاشق چای خوری
سیر ...........................................3 حبه
زعفران آب کرده............................4 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون..................................به میزان لازم
پنیر.............................................3 فنجون(2 فنجون موزارلا و 1 فنجان پارمیزان با هر دو پیتزا)
گوجه فرنگی...................................800 گرم
نمک..............................................1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
در ابتدای کار فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کرده تا گرم شود.
گوشت چرخ کرده را به خوبی ورز دهید. داخل تابه مقداری روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه کنید و تا حد ممکن تفت دهید تا سرخ شود.
سیر را رنده زده و به گوشت اضافه کنید و همه ادویه ها و زعفران آبکرده را نیز به آن اضافه کنید. شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید تا گوشت کمی بپزد.
گوجه فرنگی ها را داخل آبجوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید و بعد از مدتی آبکش کنید تا کاملا خشک شوندو آنها را داخل مخلوط کن ریخته و به خوبی میکس کنید.
در تابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته گوجه میکس شده را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ آنها کمی برگردد. گوشت را به گوجه اضافه کرده و شعله را مدتی زیاد کنید تا آب گوجه کشیده شود. سپس شعله را ملایم کنید و اجازه دهید گوجه بپزد. فلفل دلمه ای را نیز جداگانه سرخ کرده و به مواد اضافه کنید.
ماکارونی را با توجه به دستور روی جلد بپزید و آبکش کنید.
ماکارونی های آبکش شده و خشک شده را به پنیر پارمیزان رنده شده اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا همه پنیر ها جذب پاستا شود.
قالب کمربندی مناسبی را انتخاب کرده و به خوبی آنرا چرب کنید و پاستاها را به صورت ایستاده داخل آن بچینید.
سس گوجه آماده شده را کمی خنک کنید و بعد آن را روی پاستا بریزید و با دست به خوبی فشار دهید تا یکنواخت و صاف شود.
15 دقیقه پاستا را داخل فر قرار داده و بعد آن را خارج کنید و پنیر موزارولا یا پیتزا را به آن اضافه کرده و 15 دقیقه دیگر پاستا را بپزید. بعد از آماده شدن صبر کنید تا پاستا سرد شود و بعد آن را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده کنید.
نکته: 1.در صورت تمایل در این دستور از گوشت بوقلمون استفاده کنید.
2. می توانید داخل پاستاها را با پنیر پیتزا و سس گوجه پر کنید.
3. در صورت تمایل می توانید از جعفری خرد شده در مایه گوشتی که آماده کردیم استفاده کنیم.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
سیب زمینی بامیه ای
مطلب بعدی
سوسیس خانگی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی