کیک ساده

کیکی ساده و آسون و خوشمزه

صندلی خودرو

مواد لازم:

تخم مرغ..................................2 عدد
شکر.......................................1 لیوان
روغن......................................نصف لیوان
شیر........................................1 لیوان
آرد.........................................2 لیوان
بیکینگ پودر..............................1 قاشق چای خوری
هل..........................................مقداری
نمک.........................................مقداری
وانیل.......................................مقداری


طرز تهیه:

ابتدا فر را با درجه 175 درجه روشن میکنیم تا گرم شود. سپس تخم مرغ را در ظرف گودی ریخته و با همزن هم میزنیم. سپس شکر و هل را اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا رنگ آن روشن شود. بعد روغن و بعد شیر را اضافه میکنیم و با قاشق خیلی خوب هم میزنیم. بعد آرد را که از قبل الک کرده و با بیکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده ایم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا آرد در مایه گوله گوله نمونه.
ته ظرف مورد نظر را چرب کرده و مایه کیک را داخل آن میریزیم. قبل ازینکه در فر قرار دهیم دو سه بار ظرف را به زمین میکوبیم تا مایه کیک خوب در همه سطح ظرف پخش شود و هوا بینش نمونه. سپس به مدت حدود سی دقیقه تا یک ساعت داخل فر گذاشته تا بپزد. پس از سرد شدن روش مربای هویج مالیدم و روش پودر نارگیل فراوون ریختم. بسیار خوشمزه شد.
نکته: 1.می توان به جای وانیل، پوست یک پرتقال را در مایه کیک رنده کرد که کیکی پرتقالی خواهیم داشت.
2. مدت زمان پخت کیک در فرهای مختلف متفاوت است. از طرفی بستگی به نوع ظرف کیک مون هم دارد. مثلا اگر این کیک را در ظرف پهن تری بریزید مدت زمان پخت نسبت به ظرفی که قطر کمتر ولی دیوارده بلندتری دارد کمتر است.
3.بسته به ظرف مورد نظر مقدارها و تعداد تخم مرغ ها را می توان کم و زیاد کرد.
4. می توان مقداری از مواد کیک را نگهداشت و با پودر کاکایو تیره کردش و روی کیک مدل بدیم. اینجوری وقتی کیک را برش میزنیم دو رنگ میشه.
5. برای این مقدار مواد یه ظرف پیرکس مربع مستطیل و یا دایره سایز متوسطش نیاز داریم.
نوش جان


گردآوری: تحریریه نیمکد


مطلب قبلیشیرینی شکلاتی با توت فرنگی و انگور قرمز با طعم نعناع
مطلب بعدیچیز کیک اسفناج
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه