آموزش خشک کردن میوه

میوه ها را در خانه خشک کنید و از خوردن آن بیشتر لذت ببرید

صندلی خودرو

درون قابلمه یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود. میوه های حلقه حلقه شده را به نوبت داخل شربت بزنید و در بیاورید. بعد از درآوردن از شربت کمی تکان دهید تا شربت اضافی بریزد (شربت برای جلوگیری از سیاه شدن میوه می باشد) کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و میوه ها را روی کاغذ بچینید (کاغذ روغنی از چسبیدن میوه به کف ظرف جلوگیری میکند) فر را روی کمترین درجه حرارت تنظیم کنید سپس سینی را درون فر قرار دهید، بسته به ضخامت میوه ها یک الی سه ساعت زمان برای خشک شدن میوه ها لازم است.
میوه ها را هر 15 دقیقه چک کنید و اگر یک سمت آن خشک شد برگردانید تا سمت دیگر هم خشک شود. پس از آماده شدن می توانید میوه ها را در محیط خانه یا یخچال نگهداری کنید.
میوه ها را با دستگاه میوه خشک کن هم میتوانید خشک کنید. فقط کافیست میوه ها را روی توری بچینید و دستگاه را به برق بزنید، همچنین می توانید میوه ها را روی شوفاژ یا زیر بخاری نیز خشک کنید.
نوش جان


گردآوری: تحریریه نیمکد


مطلب قبلیچیز کیک اسفناج
مطلب بعدیحلوای گل سرخ و گردو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه