درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
حلوا
بازدید:
568
دسر و شیرینی
سمانه
حلوایی خوشمزه با آرد گندم
مواد لازم:
آرد ....................................یک پیمانه
روغن......................................به مقدار لازم
شکر ..................................یک پیمانه
آب....................................یک پیمانه
هل....................................مقداری
گلاب..................................1/4 پیمانه
زعفران...............................مقداری
کاکایو.................................به دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا آرد را درون قابلمه ریخته و کمی تفت میدهیم. همزمان در ظرف دیگری یک لیوان شکر و آب را ریخته و میگذاریم جوش بیاد و شکر در آب حل شود.
مقداری که آرد تفت خورد کمی روغن به آن اضافه میکنیم.روغن باید در حدی باشد که مخلوط آرد و روغن خیلی شل نشود وگرنه حلوایی چرب خواهید داشت که دل رو زود میزنه. کمی هم آرد و روغن را با هم تفت می دهیم.وقتی شربتمون جوش اومد کمی هل و گلاب و زعفران میریزیم ولی زیاد نمیگذاریم جوش بخوره چون عطر گلاب میره. بعد زیر آن را خاموش کرده و به مخلوط آرد و روغن اضافه میکنید. دقت کنید که شعله زیر آرد و روغن کم و یا خاموش باشد. چون هم شربت و هم آرد و روغن داغ هستن مراقب دستاتون باشید که روش پاشیده نشه و در عین حال هم باید مرتب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و راحت از دیواره ظرف جدا بشه. بعد که کامل ترکیب شد اگر شعله همچنان روشن مونده آن را خاموش کرده و دو طرف دسته قابلمه را گرفته و با حرکت دادن قابلمه حلوای توی ظرف را به وسط هدایت میکنیم. سپس حلوا را محکم و سریع از راست به چپ به دیواره های قابلمه میکوبیم تا به روغن بیوفته. اصطلاحا میگن حلوا رو قنداق پیچ میکنیم. این حرکت باید خیلی سریع انجام بشه. در این مرحله دیگه حلواتون آماده است و میتونین توی ظرف مورد نظر بکشید و با قاشق یا قالب یا قیف یا هر وسیله دیگری که دم دست دارید همراه با خلال پسته و بادوم و پودر نارگیل تزیین کنید.حتی میتونین توی قیف ریخته و توی کپسولهای کوچک که از لوازم قنادی ها می توان تهیه کرد به صورت شکوفه بگذارید. این مدل برای مجلسهای ختم و روضه بسیار مناسب میباشد.
نکته: 1.من خودم به شخصه حلوا که درست میکنم وقتی دمای شربت و آرد و روغن یکی باشه و شربت رو به آرد و روغن اضافه کنم بیشتر میپسندم و دوست دارم تا اینکه شربت سرد باشه. یعنی همزمان که شربت را خاموش میکنم به آرد و روغنی که تفت داده شده اضافه میکنم. البته کاملا سلیقه ایه.
2. اگر دوست دارید حلوایی دو رنگ یا حلوایی با طعم کاکایو داشته باشید و توی تزیین مانند عکس بالا درست کنین، میتونین در آخر کار مقداری از حلوا را نگهداشته و کمی پودر کاکایو یا شکلات تخته ای توش بریزید و هم بزنید.
3. اینکه مقدار روغن ذکر نشده برای اینه که نوع آردها با هم متفاوته و مقدار روغنی که میبره هم متفاوته. آرد که سبوس دار باشه معمولا روغن بیشتری میبره. من توی حلواهام از روغن مایع استفاده میکنم. که البته بنا به سلیقه میتوان با کره ترکیب کرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد
مطلب قبلی
حلوای گل سرخ و گردو
مطلب بعدی
دونات با شیر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی