شیرینی مربایی

شیرینی خشک مناسب برای عید نوروز

صندلی خودرو

مواد لازم:

کره..........................120 گرم
شکر.........................1 لیوان
آرد...........................2 و نیم لیوان
تخم مرغ...................2عدد
اسانس بادام...............10 قطره
مربا یا مارمالاد.............به مقدار لازم


طرز تهیه:

کره نرم شده را درون کاسه ای بریزید و با شکر و تخم مرغ ها مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود. سپس اسانس را اضافه و مجددا هم بزنید.
آرد را کم کم به مواد دیگر اضافه کنید و با قاشق آرام هم بزنید تا خمیر خوبی بدست بیاید سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهیدد تا خودش را بگیرد و راحت بتوانید به آن شکل دهید. سپس از یخچال در آورده باز کمی ورز می دهیم.
پس از این مدت سطح مورد نظر را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه به اندازه 3 میلی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم (برای انتقال شیرینی ها به سینی فر از چاقو یا کاردک استفاده می کنیم)
یکی درمیان شیرینی ها را با یک قالب قلب کوچک تر از وسط قالب می زنیم تا بعد از پخت روی نیمه دیگر قرار بگیرد (حتما به سینی انتقال داده و بعد قالب کوچکتر را بزنید در غیر اینصورت موقع انتقال خمیر کمی کش آمده و باز می شود و فرم قلب ها بهم می ریزد و موقع روی هم گذاشتن کوچک و بزرگ می شوند )
شیرینی ها در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت بالا و پایین می گذاریم تا پخته شود این شیرینی پس از پخت حجمش دوبرابر نمی شود و نباید زیاد در فر باشد تا رنگش تغییر کند .
پس از پخت شیرینی ها را روی توری سیمی قرار داده تا کاملا خنک شوند و بعد شیرینی هایی را که از وسط قالب کوچک زدیم را پودر قند می پاشیم.
وسط شیرینی کمی مارمالاد ریخته و نیمه دوم شیرینی که پودر قند زدیم را روی آن قرار می دهیم و 30 دقیقه زمان می برد تا دو نیمه خوب بهم بچسبد و مارمالاد خشک شود پس از این مدت در ظرف مورد نظر انتقال می دهیم .
نکته: مارمالاد به اندازه ای بریزید که از اطراف شیرینی بیرون نزند.
نوش جان


گردآوری: تحریریه نیمکد


مطلب قبلیشیرینی اسکار گردویی
مطلب بعدیمرنگ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه