خاگینه گل نیلوفر

خاگینه ای خوشمزه با ظاهری زیبا

صندلی خودرو

مواد لازم:

آرد...............................3 لیوان
تخم مرغ.........................2 عدد
شیر یا ماست...................1/2 لیوان
روغن مایع.......................3قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر....................1قاشق سوپ خوری
وانیل.............................1/8 قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردن.........به مقدار لازم
مواد لازم برای شهد خاگینه:
آب...............................1 پیمانه
شکر.............................1 پیمانه
زعفران آب کرده..............1 قاشق مرباخوری
گلاب.............................1قاشق سوپ خوری
آبلیمو...........................1قاشق سوپ خوری


طرز تهیه:

تخم مرغ و وانیل را یک مقدار با چنگال میزنیم. شیر یا ماست و بیکینگ پودر را به تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد ازین که خوب با هم مخلوط شدن روغن مایع رو میریزیم داخل مواد بالا. در مرحله آخر آرد را کم کم اضافه میکنیم. تا اندازه ای که به دست نچسبد. روی خمیر را با کیسه فریزر میپوشونیم و میگذاریم در دمای محیط آشپزخونه تا یک ساعتی بمونه و استراحت کنه.
بعد از استراحت خمیر را به کمک وردنه روی میز کارمون باز میکنیم و با قالب گرد در سه سایز بزرگ، متوسط و کرچک قالب می زنیم. روی خمیر را با چاقو به تعداد دلخواه برش می زنیم بعد سه تا خمیر را روی هم میگذاریم و تو روغن داغ سرخشون میکنیم. بعد هم روی دستمال میگذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد می اندازیمشون داخل شهد ولرم چند دقیقه ای بمونه تا شهد به خورد خاگینه بره و شیرین بشه. سپس خاگینه ها را در دیس چیده و با پودر پسته تزیین میکنیم.
طریقه درست کردن شهد:
آب و شکر را روی حرارت می جوشانیم تا غلیظ شود. بعد آبلیمو و گلاب و زعفران را ریخته تا یکی دو جوش بزنه و سپس زیرش را خاموش میکنیم.
نوش جان


منبع: سرآشپز پاپیون


مطلب قبلیمرنگ
مطلب بعدیلواشک کیوی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه