کاربردهای تفاله آب هویج

یک نکته کدبانوگری

صندلی خودرو

وقتی با دستگاه آبمیوه گیری آب هویج گرفتید تفاله ها را دور نریزید. آنها را بسته بندی کنید و در فریزر نگهدارید.
1. وقتی می خواهید فسنجون درست کنید برابر گردوهاتون از این هویج ها استفاده کنید اصلا طعم فسنجون تون تغییر نمیکنه فقط کمی روغن فسنجون تون رنگ هویج میگیرد که انگار زعفران زدید.
2.وقتی سوپ درست می کنید از این هویج ها بریزید هم زود می پزد هم لعاب میندازد.
3.وقتی کوکو درست می کنید از این هویج ها به مایع کوکو اضافه کنید، البته اگه تازه باشه یعنی قبل از گذاشتن تو فریزر بهتره.
4.وقتی مرغ میپزید پیاز را رنده ی درشت کنید و کمی تفت دهید و از این هویج ها هم اضافه کنید و به مرغتون طعم بدید.
5.وقتی برنج میپزید با این هویج ها ته دیگ هویج درست کنید. یعنی موقع دم کردن برنج کمی از این هویج ها را با ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده و از برنج آبکش شده یک یا دو کفگیر به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و توی قابلمه نچسبی که روغن داغ کرده اید بریزید و سطحش رو صاف کنید و بقیه برنج رو بریزید و طیق همیشه دم کنید. به هویج کمی سیب زمینی ریز رنده شده هم اضافه کنید.


گردآوری: تحریریه نیمکد


مطلب قبلیکباب تابه ای دو رنگ
مطلب بعدیخورشت برزیلی با ماهی سالمون
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه