درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
خورشت برزیلی با ماهی سالمون
بازدید:
627
آشپزی
سمانه
تنوعی در آشپزی با این خورشت برزیلی
مواد لازم:
پیاز.......................................... 2 عدد کوچک
فلفل دلمه ای.............................. یک عدد بزرگ
گشنیز خرد شده........................... 2 فنجان
شیر نارگیل................................. یک پاکت کوچک
نمک وفلفل.................................. به مقدار لازم
گوجه فرنگی................................. 2 عدد کوچک
روغن زیتون.................................. به مقدار لازم
فیله ماهی سالمون.......................... 750 گرم در قطعات 5 سانتی خرد شده
مواد لازم برای چاشنی:
سیر............................................ نصف یک سیر کامل
آب لیموی تازه ...............................2 قاشق غذا خوری
نمک............................................ 3/4 قاشق چای خوری
پودر پاپریکا (فلفل قرمز شیرین )........ 1 قاشق غذا خوری
زیره یا پودر آن .............................. 2 و نیم قاشق چای خوری
فلفل سیاه .....................................1 ونیم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا ترکیبات چاشنی را با هم مخلوط کنید. تکه های ماهی را به مدت حداقل 2 ساعت در چاشنی قرار دهید تا مزه دار شود.
در یک ماهی تابه بزرگ ، کف ماهی تابه را با 2 قاشق روغن زیتون آغشته کنید. پیاز را ورقه ایی برش بزنید و کف ماهی تابه بچینید. برای لایه بعدی ، فلفل دلمه ای را ورقه ای برش بزنید و روی لایه پیاز بچینید. سپس گوجه فرنگی ها را ورقه ای برش زده و روی لایه فلفل بچینید. حالا تکه های ماهی را بعد از 2 ساعت با مواد چاشنی آن در یک لایه بچینید. لایه ها را از ابتدا یعنی از لایه پیاز ها شروع کنید و بعد از لایه گوجه فرنگی ، نمک وفلفل روی آن بپاشید. نیمی از گشنیز های خرد شده را روی لایه گوجه فرنگی بپاشید. شیر نارگیل را روی آن بریزید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید. مواد را روی حرارت به جوش آورید .سپس حرارت را کم کنید. درب ظرف را قرار دهید و 30 دقیقه تا یک ساعت منتظر بمانید تا اینکه سبزیجات کاملا بپزند. زمانی خورش را از روی حرارت بردارید که مواد پخته و کمی آب برای خورش باقی مانده باشد.
این خورش را با برنج و باقی گشنیز خرد شده میل کنید و لذت ببرید.
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
کاربردهای تفاله آب هویج
مطلب بعدی
دوغ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی