درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
طرز تهیه ترافل شکلات
بازدید:
91
دسر و شیرینی
صادقی
ساده و خوشمزه
طرز تهیه :
شکلات تلخ را در ظرف مناسب و گودى بریزید و به مدت دو دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا ذوب شود و یا ظرف را در ظرف بزرگترى محتوى آب داغ بر روى حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا به تدریج ذوب شود(روش بن ماری). خامه را در ظرفى جداگانه روى حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آن را حدود ۲۰ ثانیه بجوشانید و سپس شکلات و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و به سرعت هم بزنید. بهتر است از همزن برقى براى این منظور استفاده کنید. این مخلوط را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و سفت شود. آن را از یخچال خارج کنید و با دست به صورت گلوله هاى کوچک درآورده در پودر کاکائو بغلتانید و در ظرف چیده سرو نمایید. مى توانید به جاى پودر کاکائو از پودر نارگیل یا پودرقند نیز استفاده کنید.
منبع:persianpersia
مطلب قبلی
چیز کیک فوری
مطلب بعدی
دسر توت فرنگی شکلاتی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی