درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
خرما برای ماه رمضان
بازدید:
109
دسر و شیرینی
سمانه
خوشمزه و شکیل برای سفره های اقطار
مواد لازم:
خرما.........................1 کیلو
پودر گردو.................100 گرم
پودر نارگیل...............به مقدار لازم
کنجد........................به مقدار لازم
بادام خرد شده............به مقدار لازم
طرز تهیه:
هسته های خرما را جدا کرده و چرخ کنید تا کاملا یکدست بشه. گردو خرد شده را اضافه کرده و خوب ورز دهید. بعد به مدت 24 ساعت تو یخچال گذاشته تا استراحت کند. سپس به اندازه یک گردو و یا هر اندازه دلخواه از مواد برداشته و توی پودر نارگیل و کنجد و بادام خورد شده بغلطونین و در دیس مورد نظر بچینید. این خرما برای سفره های ماه رمضان عالیه.
نکته: 1.میتونین یک تکه گردو هم وسطش بگذارید.
2.میتوان از پودر پسته و پودر کاکایو و یا پودر گل سرخ برای غلطوندن استفاده کرد.
3. دقت کنید که برای درست کردن این خرما نیازی به تهیه خرماهای رطب و گرون نیست و می توانید از خرماهای کیلویی موجود در بازار استفاده کنید و خیلی هم خوشمزه تر میشه.
روزه هاتون قبول حق
گردآوری: تحریریه نیمکد
مطلب قبلی
حلوای بادام
مطلب بعدی
کیک 3 دقیقه ای
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی