درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
آش کشک
بازدید:
173
آشپزی
سمانه
آش رشته ای خوشمزه
مواد لازم:
نخود..........................................نصف پیمانه
لوبیا...........................................نصف پیمانه
عدس.........................................یک پیمانه
سبزی آش خرد شده.......................حدود 100 گرم
آرد............................................یک قاشق غذاخوری
آب............................................یک کاسه آبگوشت خوری
کشک.........................................به مقدار لازم
پیازداغ.......................................به مقدار لازم
نعنا داغ.......................................به مقدار لازم
سیر داغ......................................به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه.......... به مقدار لازم
رشته آش....................................به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا نخود و لوبیا را که از قبل خیس کرده اید بگذارید توی قابلمه تا بپزد. بعد که از پختن آنها مطمین شدید عدس را اضافه کرده حدوده یک ربع روی شعله بمونه تا بپزد. عدس خیلی نیاز به خیس کردن نداره و زود هم میپزه.
در قابلمه دیگری یک کاسه آب را میگذاریم تا جوش بیاد. سبزی را ریخته در ظرف را میگذاریم تا سبزی ها بپزد. سپس یک قاشق آرد گندم را در مقدار کمی آب سرد حل کرده و به مخلوط آب و سبزی داخل قابلمه اضافه کرده و در ظرف را میگذاریم تا بپزدند.فقط مراقب باشید که سر نره. بعد از حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت که سبزی ها پخت حبوبات را اضافه کرده و بعد رشته آشی را. مقدار رشته چشمیه و بستگی به نوع رشته تون داره.
بعد از اینکه تقریبا رشته باز شد و تقریبا آش مون آماده شد کشک و مقداری از پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ را اضافه کنید. اگر کشک غلیظی دارید حتما با مقدار کمی آب رقیق کنید و بعد اضافه کنید. وقتی آش آماده شد در ظرف مورد نظر ریخته و با پیازداغ و سیر داغ و نعنا داغ و کشک رقیق شده تزیین کنید.
نکته: 1. موقع پیاز داغ کردن مقدار کمی زردچوبه و ادویه و فلفل سیاه اضافه کنید.
2. نمک را در آخر اضافه کنید چون ممکنه کشک شوری داشته باشید و باعث شور شدن آش بشه.
3. سعی کنید آب حبوبات را به اندازه بریزید تا در موقع پخت با حرارت تموم شه.
4. اگر وسط پخت حس کردید مقدار آب نسبت به حبوبات و سبزی اش کمه مقداری آب جوشیده اضافه کنید. پس اولش که آب را میگذارید جوش بیاد زیاد نریزید و به همون یک کاسه آب اتکفا کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
دوغ
مطلب بعدی
کوکوی لوبیا سبز
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی