درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
خورشت سیر و انار
بازدید:
804
آشپزی
سمانه
نوعی خورشت خوشمزه شمالی
مرغ را همراه با پیاز و سرگه و نمک و ادویه آب پز کرده و بعد سرخ کنید و کنار بگذارید. در ظرف دیگری پیاز و سیر خام را با هم تفت داده کمی ترشی ازگیل وحشی و کمی رب گوجه و دونه های انار رو اضافه کنید و یه تفت کوچک بدهید و کمی از آب مرغ که اضافه اومده بود را اضافه کنید تا آب خورشت آماده شود. سپس مرغ ها را به آب خورشت اضافه کنید و با شعله کم بگذارید کمی حرارت ببیند و مزه خورشت به خورد مرغ ها برود.
نکته: بجای رب ازگیل از رب انار یا رب آلوچه و یا حتی از رب گوجه خالی هم میشه استفاده کرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
فلافل
مطلب بعدی
اهمیت دمای روغن در شروع پخت و پز
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی