درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
فرنی با کادایف
بازدید:
1231
دسر و شیرینی
سمانه
فرنی را متفاوت سرو کنید
مواد لازم:
رشته کادایف .................150 گرم
کره ..............................50 گرم
شکر............................ 4 قاشق سوپ خوری
گردوی خرد شده .............50 گرم
مواد لازم برای تهیه فرنی:
آرد ..............................2 قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت.................. 4 قاشق سوپ خوری
پودر هل ........................1 قاشق چای خوری
خامه صبحانه ...................200 گرم
تخم مرغ......................... 1 عدد
شیر ..............................3 لیوان
گلاب..............................1/2 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا کره را در ماهیتابه بزرگی که گنجایش رشته ها را داشته باشد ذوب میکنیم . رشته ها را با دست خرد کرده تا اندازهای آنها حدود 2 سانتی شود.سپس همراه شکر به کره ذوب شده اضافه کرده و دائم هم میزنیم تا رشته ها به کره آغشته شده و سپس تفت بخورند و سرخ شوند .رنگشان که طلایی شد از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم...
آرد و نشاسته با هم الک میکنیم و در قابلمه مناسبی میریزیم سپس شیر را تدریجا اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در کاسه ای جدا گانه شکسته و با چنگال هم میزنیم تا از حالت لخته ای خارج شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم. شکر/پودر هل /خامه و گلاب را هم اضافه کرده و همه مواد را با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند . قابلمه را روی حرارت ملایم برده و دائم هم میزنیم تا مواد پخته و غلیظ شوند و به غلظت ماست برسند . فرنی آماده را کنار میگذاریم تا از داغی بیافتد و به دمای محیط برسد هرازگاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد...
حالا از یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی استفاده کنید و نیمی از رشته های سرخ شده را کف قالب مورد نظر بریزید ونیمی از گردوی خرد شده را روی رشته ها بپاشید و فرنی به دمای محیط رسیده را روی گردوها بریزید و دوباره روی فرنی گردو بپاشید و مابقی رشته های سرخ شده را روی کل فرنی ریخته و با قاشق کمی منسجم کنید ...
در ظرف را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا فرنی کاملا خنک شود با مقداری خلال پسته دسر را تزیین و سرو کنید. اگر از قالب کمر بندی استفاده کردید ابتدا با چاقو دورتا دوردسر را از قالب جدا کنید و کمر بند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف سرو قرار دهید و تزیین و سرو کنید .
رشته کادایف یا تل کادایف همان خمیر فیلوی رشته شده است و با رشته سویای عربی متفاوت هستند تل کادایف را از لوازم قنادی معتبر میتوانید تهیه کنید .تل کادایف برای تهیه انواع دسر و باقلوا قابل استفاده هستند ...
نوش جان
منبع: iranbestclub
مطلب قبلی
دلمه کادایف
مطلب بعدی
طرز تهیه شیرینی تر فوری
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی