قیمه یزدی غذای سنتی کم نظیر! +عکس

نخود را از شب قبل خيس كرده، سپس پوست آن را جدا مي‌كنيم. پيازها را خرد كرده و در روغن تفت مي‌دهيم تا طلايي شوند. گوشت خرد شده را به آن افزوده و هم مي‌زنيم تا كمي تغيير رنگ دهد...


صندلی خودرو

مواد اولیه :

پياز : دو عدد
گوشت گوسفندي: 300 گرم
نخو د: يك پيمانه
زردچوبه : يك قاشق چايخوري
رب گوجه‌فرنگي :دو قاشق سوپخوري
ليمو اماني : دو عدد
نمك، دارچين و پودر هل : به ميزان لازم
آب و روغن: به ميزان لازم


طرز تهیه:

نخود را از شب قبل خيس كرده، سپس پوست آن را جدا مي‌كنيم. پيازها را خرد كرده و در روغن تفت مي‌دهيم تا طلايي شوند. گوشت خرد شده را به آن افزوده و هم مي‌زنيم تا كمي تغيير رنگ دهد. رب گوجه‌فرنگي را نیز اضافه کرده و كمي تفت مي‌دهيم. به ميزان لازم آب مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم تا گوشت نيم‌پز شود. سپس نخود، ليمو اماني و زردچوبه را افزوده و مي‌گذاريم خورش جا بيفتد و نخود و گوشت بپزند. در اين مرحله پودر هل، نمک و دارچين را به خورش اضافه كرده و پس از چند جوش خورش آماده است.


منبع:آشپزآنلاین


مطلب قبلیخاچاپوری یک غذای گرجستانی لذیذ و آسان!+عکس
مطلب بعدیغذای مقوی و بسیار لذیذ قزوینی مخصوص طرفداران غذاهای سنتی!+عکس
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه