درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
غذای مقوی و بسیار لذیذ قزوینی مخصوص طرفداران غذاهای سنتی!+عکس
بازدید:
821
آشپزی
صادقی
لپه رو چندساعت با آب خیلی گرم خیس بذارید و تندتند آبشو عوض کنید . بعد با مقدارمناسبی آّب بپزید اما نذارید له شه و وابره باید خوب لپه ها بپزه و درسته بمونه برای همین با شعله ی کم بپزید.
موادلازم برای 2 نفر :
ماهیچه : به میزان لازم
پیاز : یک عدد متوسط برای ازبین بردن بوی ماهیچه (میتونید ازبرگ بو هم استفاده کنید)
برنج خوش عطر: 2 پیمونه
لپه :یک فنجون پر
کشمش پاک کرده و شسته : یک فنجون سرخالی
زردچوبه : بیشتر از غذاهای دیگه
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه:
اگه واسه شام درست میکنید از حدودای 9 صبح و اگه واسه ناهار از شب بذارید ماهیچه و پیاز خردکرده با مقداری آب هم دما با محیط و گوشت با شعله کم بپزه و سربزنید که نسوزه و اگه آب خواست آب هم دما باهاش یعنی این بار آب جوش اضافه کنید.نمک گوشت رو در 2 ساعت پایانی اضافه کنید.
لپه رو چندساعت با آب خیلی گرم خیس بذارید و تندتند آبشو عوض کنید . بعد با مقدارمناسبی آّب بپزید اما نذارید له شه و وابره باید خوب لپه ها بپزه و درسته بمونه برای همین با شعله ی کم بپزید.
برنج از قبل خیس کرده رو یک ساعت قبل از سرو غذا با مقدار خوبی روغن زیتون (کم نریزید این غذا خوشمزگیش به روغنی بودنشه) و نمک بذارید بپزه آبشو زیاد نریزید این غذا برنجش نباید خیلی نرم باشه .باید دون و مناسب باشه.
تو این فاصله لپه پخته رو آبکش کرده تو ماهیتابه حدود نصف فنجون روغن زیتون یا مایع (زیتون بهترمیشه) رو با مقدار زیادی زردچوبه (برای این مقدار حدود یک قاشق چایخوری پر(منتها زردچوبش خوشبو و اصل باشه نه ازین بسته بندیهای متفرقه) داغ میکنیم و لپه هارو میریزیم و زیاد هم نزنید تا له نشه و نمک بزنید تا لپه ها کاملا نمکی و خوشمزه بشه.بعد که حسابی زرد و طعمدار شد با کفگیر بزنید کنار و سمت دیگه ماهیتابتون کشمشو تفت بدید تا باد کنه اما نسوزه بعد هم ماهیچه رو که حسابی آماده وارفتنه آروم بذارید گوشه ماهیتابه فقط برای اینکه اون روغن زرد بهش بخوره و خوشگلتر شه اما سرخ نکنیدش.
تا الان برنجتون حتما یه کته دون دون شده(اگه خواستید برنجو به روش آبکش هم میتونید بپزید اما بعدازدم گذاشتن حتما روغن بریزید این غذا رژیمی نیست) .بعد تو دیس یه لایه پلو و یه لایه لپه و یه لایه پلو و یه لایه کشمش و بعد ماهیچه و پلو و بعد با لپه و کشمش تزیین کنید.این غذارو وقتی نوش جان کردید حتماباید بشقابتون روغنی زرد زرد بشه!
منبع:دست پخت
مطلب قبلی
قیمه یزدی غذای سنتی کم نظیر! +عکس
مطلب بعدی
یک پیتزای من درآوردی ساده ، سریع و لذیذ!+عکس
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )
اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
پاستای خامهای با اسفناج
بیکد فتا با عسل
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
رولت گوشت مجلسی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی