غذای مقوی و بسیار لذیذ قزوینی مخصوص طرفداران غذاهای سنتی!+عکس

لپه رو چندساعت با آب خیلی گرم خیس بذارید و تندتند آبشو عوض کنید . بعد با مقدارمناسبی آّب بپزید اما نذارید له شه و وابره باید خوب لپه ها بپزه و درسته بمونه برای همین با شعله ی کم بپزید.
بازسازی ظروف تفلون

موادلازم برای 2 نفر :

ماهیچه : به میزان لازم
پیاز : یک عدد متوسط برای ازبین بردن بوی ماهیچه (میتونید ازبرگ بو هم استفاده کنید)
برنج خوش عطر: 2 پیمونه
لپه :یک فنجون پر
کشمش پاک کرده و شسته : یک فنجون سرخالی
زردچوبه : بیشتر از غذاهای دیگه
نمک : به میزان لازم


طرز تهیه:

اگه واسه شام درست میکنید از حدودای 9 صبح و اگه واسه ناهار از شب بذارید ماهیچه و پیاز خردکرده با مقداری آب هم دما با محیط و گوشت با شعله کم بپزه و سربزنید که نسوزه و اگه آب خواست آب هم دما باهاش یعنی این بار آب جوش اضافه کنید.نمک گوشت رو در 2 ساعت پایانی اضافه کنید.
لپه رو چندساعت با آب خیلی گرم خیس بذارید و تندتند آبشو عوض کنید . بعد با مقدارمناسبی آّب بپزید اما نذارید له شه و وابره باید خوب لپه ها بپزه و درسته بمونه برای همین با شعله ی کم بپزید.
برنج از قبل خیس کرده رو یک ساعت قبل از سرو غذا با مقدار خوبی روغن زیتون (کم نریزید این غذا خوشمزگیش به روغنی بودنشه) و نمک بذارید بپزه آبشو زیاد نریزید این غذا برنجش نباید خیلی نرم باشه .باید دون و مناسب باشه.
تو این فاصله لپه پخته رو آبکش کرده تو ماهیتابه حدود نصف فنجون روغن زیتون یا مایع (زیتون بهترمیشه) رو با مقدار زیادی زردچوبه (برای این مقدار حدود یک قاشق چایخوری پر(منتها زردچوبش خوشبو و اصل باشه نه ازین بسته بندیهای متفرقه) داغ میکنیم و لپه هارو میریزیم و زیاد هم نزنید تا له نشه و نمک بزنید تا لپه ها کاملا نمکی و خوشمزه بشه.بعد که حسابی زرد و طعمدار شد با کفگیر بزنید کنار و سمت دیگه ماهیتابتون کشمشو تفت بدید تا باد کنه اما نسوزه بعد هم ماهیچه رو که حسابی آماده وارفتنه آروم بذارید گوشه ماهیتابه فقط برای اینکه اون روغن زرد بهش بخوره و خوشگلتر شه اما سرخ نکنیدش.
تا الان برنجتون حتما یه کته دون دون شده(اگه خواستید برنجو به روش آبکش هم میتونید بپزید اما بعدازدم گذاشتن حتما روغن بریزید این غذا رژیمی نیست) .بعد تو دیس یه لایه پلو و یه لایه لپه و یه لایه پلو و یه لایه کشمش و بعد ماهیچه و پلو و بعد با لپه و کشمش تزیین کنید.این غذارو وقتی نوش جان کردید حتماباید بشقابتون روغنی زرد زرد بشه!


منبع:دست پخت

صندلی خودرو
مطلب قبلیقیمه یزدی غذای سنتی کم نظیر! +عکس
مطلب بعدییک پیتزای من درآوردی ساده ، سریع و لذیذ!+عکس
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه