درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
كوكوى گوشت و سبزى
بازدید:
266
آشپزی
صادقی
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 300 گرم
* سبزی کوکو 100 تا 150 گرم
سیر 4 عدد
پوست رنده شده لیمو 2 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده 1 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم
خرده هاى نان تازه ( نان تست يا نان برگر ) 1 عدد
گردو ريز خرد شده 50 گرم
تخم مرغ متوسط 5 تا 6 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
شیر 1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران 1/4 قاشق چای خوری
زردچوبه 1/2 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سس خردل و يا پودر آن 1/2 قاشق مربا خوری
نکته:
* سبزی کوکو ( تره ، جعفرى ، گشنيز ، شويد ، شنبليله ) + كمى ريحان پاك كرده و خيلى ريز خرد شده روى هم 100 تا 150 گرم
طرز تهیه :
گوشت ، سبزى ، سيب زمينى ، پياز رنده شده، گردو ، خرده هاى نان ، پنير رنده شده پارمسان ، پودر زعفران ، سس خردل را خوب با هم مخلوط ميكنيم و براى چند ساعت ( حتى از روز قبل ) داخل يخچال قرار ميدهيم ، زمانى كه ميخواهيم كوكو را درست كنيم. دركاسه بزرگى تخم مرغ ها را خوب هم ميزنيم تا كف كند .
بعد به آن ، رنده پوست ليمو ، شير ، نمك و فلفل سياه و بكينگ پودر را اضافه ميكنيم و دوباره هم ميزنيم ، حالا مواد كوكو را از يخچال بيرون آورده و به تخم مرغ ها اضافه ميكنيم ... همه مواد رو خيلى خوب با هم تركيب ميكنيم . و داخل يك ماهيتابه بزرگ در روغن داغ و با حرارت ملايم كوكو ها را سرخ ميكنيم . هم ميتوانيم از مواد با قاشق داخل روغن بريزيم و هم مي شود همه مواد را ، متناسب با حجم كوكو، داخل يک ماهيتابه مناسب ، به طورى كه قطر نسبتاً نازكى از مواد را ريخته ايم سرخ كنيم و زمان سرو ، آن را برش دهيم .
حرارت شعله بايد ، اول متوسط باشد و روغنمان داغ ، بعد از سرخ شدن زير كوكو آن را برمي گردانيم و حرارت را كم ميكنيم تا مغز پخت شود . و بعد از پخت، كوكو ها را روى دستمال آشپزخانه قرار ميدهيم تا روغن اضافى آن برود . و بعد با برش هاى گوجه فرنگى سرخ شده آن را سرو ميكنيم . در كنار كوكو پيشنهاد يك كاسه ماست و خيار عالى ، خالى از لطف نيست .
نكاتی در تهیه كوكوى گوشت و سبزى :
در شروع پخت كوكوى گوشت و سبزى بهتر است كه روى ماهيتابه را با كاغذ ( كاغذ A4 ) پوشش دهيم .
بعد از برگرداندن كوكوى گوشت و سبزى ، براى سرخ كردن طرف ديگر آن نيازى به پوشش نيست فقط با حرارت ملايم و آهسته پخته و سرخ شود .
بهتر است مراقب باشيد كه كوكوى گوشت و سبزى شما زياد از حد سرخ نشود، چون در اين صورت طعم كوكو تلخ خواهد شد .
وجود يك قاشق شير در مواد به بهتر تركيب شدن بكينگ پودر با تخم مرغ كمک مي كند و نيز مانع متلاشى شدن كوكو، و لطافت آن ميشود .
در صورت تمايل كمى زرشک را هم ميتوانيد به مواد كوكوى گوشت و سبزى اضافه كنيد ، در اين صورت زرشک ها را به همراه تخم مرغ به مواد اضافه نمائيد .براى اين مقدار از مواد كوكوى گوشت و سبزى تا دو قاشق غذا خورى زرشک ميتوانيد استفاده كنيد .
منبع : beryooni
مطلب قبلی
طرز تهیه دویماج مخصوص افطار
مطلب بعدی
ته چین لوبیاسبز
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )
اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
پاستای خامهای با اسفناج
بیکد فتا با عسل
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
رولت گوشت مجلسی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی