طرز تهیه دویماج مخصوص افطار

غذای سنتی تبریز
بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم :

نان خشک ۴ عدد
دوغ یک لیوان
کره 100 گرم
پنیر تبریز 200 گرم
گردوی خرد شده به میزان لازم


طرز تهیه :

1. نان‌ها را درون کاسه‌ای بزرگ ریزریز کنید و کم‌کم دوغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
2. پنیر را خرد کنید و به مخلوط بیفزایید. کره را آب و همراه گردو به آن اضافه کنید و کاملا با دست مخلوط کنید.
3. مواد را در دست به شکل بیضی فرم دهید.
4. دویماج برای افطار به همراه انگور و سبزی خوردن بسیار عالی است.


منبع : bartarinha

صندلی خودرو
مطلب قبلیطرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار
مطلب بعدیكوكوى گوشت و سبزى
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه