طرز تهیه سالاد چند طبقه

برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..قابل ذکر است که نباید سس سالاد چندطبقه اماده شده، آبکی باشد.

صندلی خودرو

مواد لازم :

کلم قرمز 1/4 عدد بسیار ریز خرد شده
سیب زمینی 2 عدد آب پز، رنده یا نگینی خرد شده
خیار شور 2 عدد بزرگ خرد شده نگینی
ژامبون مرغ 3 عدد در صورت تمایل، خرد شده نگینی
ذرت 1 بسته پخته شده
هویج 2 عدد رنده شده
شوید 3 قاشق غذا خوری تازه و خرد شده
سس خردل به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم فلفل سفید


طرز تهیه : سالاد چند طبقه

برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..

ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم ..

کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .

سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .

زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم ....

قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد..نوش جان


منبع: bamacook

بازسازی ظروف تفلون
مطلب قبلیطرز تهیه كباب فلفلى
مطلب بعدیسوپ قارچ و مرغ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه