طرز تهیه كباب فلفلى

آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 20 دقیقه


صندلی خودرو

مواد لازم جهت تهیه كباب فلفلى برای 2 نفر :

فلفل سبز 2 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
سیر 2 عدد
فلفل دلمه کمی، قرمز باشد به میزان لازم
سس خردل یا پودر خردل 1 قاشق چای خوری
لیمو ترش برای رنده کردن پوست آن 1 عدد
زعفران به میزان لازم
پودر فلفل قرمز نمك و فلفل سفيد به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
پیازچه به میزان لازم


طرز تهیه كباب فلفلى :

به گوشت چرخ كرده برگ سير ريز خردشده، پياز رنده شده ، پيازچه ، كمى فلفل دلمه قرمز ريز خرد شده ، يك قاشق چای خوری سس خردل يا پودر آن ، رنده پوست ليمو ترش ، كمى زعفران ، نمك ، فلفل سفيد ، پودر فلفل قرمز اضافه كنيد و ...






فلفل هاى سبز باريك و بلند را از كنار يك برش دهيد و داخل فلفل پنير پيتزا بريزيد و بعد فلفل را با گوشت پوشش دهيد به طورى كه بالا و پايين فلفل بيرون بماند .




بعد كبابمان را با حرارت كم سرخ كنيد به مدت دو يا سه دقيقه ...بعد درب ظرف را بگذاريد تا ارام بپزد ...


در اين فاصله سس آن را تهيه ميكنيم .


طرز تهیه سس کباب فلفلی:

كمى گردو ، نعناع تازه ، پيازچه ، سير، فلفل قرمز دلمه اى، روغن زيتون را داخل غذا ساز بريزيد و دريك ماهيتابه اول يك پياز كوچك را رنده كنيد و بعد رب گوجه فرنگى اضافه كنيد كمى تفت بدهيد ، زعفران و كمى اب ليموى تازه اضافه كنيد و مواد داخل غذا ساز را به رب اضافه كنيد و تفت دهيد ، كمى اب اضافه كنيد و اجازه دهيد حداقل پانزده دقيقه سس ما جا بيافتد .





مقدارى از اين سس را به كبابمان اضافه كنيد و بقيه را موقع سرو روى كباب فلفلی ها بريزيد.
كباب فلفلی راميتوانيد با نان، كته، و يا با چلو ميل بفرمايد ...


منبع : beryooni

بازسازی ظروف تفلون
مطلب قبلیطرز تهیه شکوفه سیب زمینی با گوشت و پنیر
مطلب بعدیطرز تهیه سالاد چند طبقه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه