کوکی قلبی مربایی

کوکی خوشمزه و راحت با ظاهری اشتها آور
بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم:

کره هم دمای اتاق..............................1 پیمانه یا 225 گرم
پودر شکر یا قند...............................2/3 پیمانه + 3 قاشق سوپخوری یا 100 گرم (80 گرم + 20 گرم)
زرده تخم مرغ...................................1 عدد
عصاره وانیل.....................................1 قاشق چایخوری
آرد................................................350 گرم یا 2 و 1/2 پیمانه و کمی هم برای پاشیدن روی سطح کار
بیکینگ پودر.....................................1 قاشق مرباخوری سرخالی
نمک................................................1/4 قاشق چای خوری
مربا یا مارمالاد تمشک یا توت فرنگی.......... 250 گرم یا 1 پیمانه


طرز تهیه:

فر را روی 165 درجه یا 325 فارنهایت روشن کنید. توی سینی فر کاغذ روغنی بندازید.
کره نرم شده و 80 گرم یا 2/3 پیمانه از پودر شکر یا پودر قند را خوب بزنید تا یکدست و کرمی بشه.




زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و خوب بزنید.

آرد و بیکینگ پودر و نمک مخلوط شده را هم اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به شکل یک توپ در بیارید.

روی سطح رو آرد پاشیده و خمیر را به قطر 3 میلیمتر با وردنه باز کنید. شما برای قالب زدن به دو کاتر قلبی یکی 6 سانتی و یکی 3 سانتی نیاز دارید. ابتدا با کاتر بزرگ کوکی ها را قالب بزنید سپس وسط نیمی از آنها را با کاتر کوچک قالب بزنید.

با یک کاردک نازک و کوچک خیلی آرام کوکی ها را به سینی فر منتقل کنید خمیر اضافه را هم پهن کرده و دوباره قالب بزنید.

سینی را به مدت 13 دقیقه یا زمانی که حاشیه کوکی ها طلایی بشه در فر بگذارید سپس از فر در آورده و 5 دقیقه بگذارید خنک بشه و به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید.

روی کوکی هایی که وسطش پنجره قلبی داره را پودر قند یا شکر بپاشید روی هر کوکی قلبی ساده 3/4 قاشق چای خوری مربا بذارید و یک کوکی پنجره دار روی آن بزارید طوری که مربا از توی قلب کوچک دیده بشه.
نوش جان


گردآوری: تحریریه

صندلی خودرو
مطلب قبلیکرم چاکلت
مطلب بعدیکیک ژله
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه