درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
باقلوای استانبولی
بازدید:
739
دسر و شیرینی
سمانه
شیرینی مورد علاقه همگان
مواد لازم:
خمير يوفكا................................ يك بسته
كره ........................................ به مقدار لازم
بادام ، گردو يا پسته...................به مقدار لازم
شكر......................................2 لیوان
آبليمو ي تازه .......................... 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
گلاب .................................... 1 استکان
آب....................................... 1 و نیم لیوان
هل...................................... در صورت دلخواه مقداری
طرز تهیه:
همانطور كه در عكس ميبينيد ورقه هاي خمير يوفكا كاملا برشته و از هم جدا هستند ، و همين فرق بين باقلواي ايران و تركيه است . واين به علت ميزان زياد كره ميباشد كه بين ورقه ها داده شده.
كف يك ظرف پيركس را چرب كنيد (با كره ي نرم يا روغن مايع ) الان خمير یوفكا در اندازه هاي متفاوت هست ، همه دايره هستند . ميتوانيد يك پيركس گرد اندازه ي يوفكايي كه خريده ايد انتخاب كنيد كه نياز به بريدن و اندازه كردن خمير هم نباشد . يك ورقه داخل ظرف بياندازيد . سطح روي ورقه را با قلم مو و كره ي نرم ، چرب كنيد ، باز يك ورقه ي ديگر بياندازيد . و چرب كنيد . اينكار را تا ده ورق ميتوانيد تكرار كنيد . به نظر من ٨ ورق كافيست . بعد بادام پوست گرفته ي چرخ كرده . يا گردوي خرد شده ، يا پسته ي چرخ شده روي ورقه ها بريزيد . اگر يك لايه بادام و يك لايه پسته بريزيد ، باقلوا دو رنگ ميشود . حالا يك ورقه ي يوفكا روي بادام بگذاريد و با دست به صورت يكنواخت همه جا را كمي فشار دهيد . بعد سطح يوفكا را با كره ي نرم چرب كنيد . واينكار را تا هفت لايه ي ديگر يوفكا تكرار كنيد . چرب كردن فراموش نشود . آخرين ورقه را كه گذاشتيد ، با يك چاقوي نازك تيز ، به صورت لوزي يا چهار گوش ، برش بزنيد . كمي كره آب كنيد و روي باقلوا داغ داغ بريزيد و در فر ١٨٠ درجه تا طلايي شدن بپزيد .
در اين فاصله شهد درست كنيد . دو ليوان شكر و يك ليوان و نيم آب را بجوشانيد تا قوام آيد . دو يا سه قاشق سوپخوري آبليمو و يك استكان گلاب اضافه كنيد . اگر طعم هل را دوست داريد ، هم به شربت ، هم به مواد داخل باقلوا ميتوانيد هل بزنيد .
نکته: اضافه كردن شربت يك قانون دارد ، شربت داغ به باقلواي سرد و شربت سرد به باقلواي داغ . قانون را رعايت كنيد . روي باقلوا را باپسته تزيين كنيد .
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد
مطلب قبلی
پارفه توت فرنگی و چیز کیک
مطلب بعدی
کیک نارگیل با رویه نارگیل تست شده
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی