درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
زرشک پلو با اکبر جوجه
بازدید:
1033
آشپزی
سمانه
غذای شمالی بسیار لذیذ و پر طرفدار
مواد لازم:
سینه و ران جوجه ............................................. یک عدد
پیاز .............................................................. یک عدد بزرگ
هویج ............................................................ یک عدد بزرگ
ساقه کرفس ................................................... ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ............................................... یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده .............................................. یک فنجان
روغن برای سرخ کردن ....................................... به میزان زیاد
لیموی تازه ...................................................... یک عدد
آلوی بخارا و آلوی ترش ...................................... به میزان لازم
نمک و فلفل ................................................... به میزان لازم
برنج ............................................................ برای هر نفر یک پیمانه
زرشک ......................................................... یک پیمانه
خلال بادام و خلال پسته .................................... یک فنجان
برنج زعفرانی ................................................. به میزان لازم
طرز تهیه:
در ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و هویج و کرفس را هم نگینی خرد میکنیم پیاز را عسلی میکنیم و بعد هویج و کرفس را اضافه میکنیم. وقتی کمی سرخ شد رب را اضافه میکنیم و بعد مرغ را اضافه میکنیم و نمک و فلفل میریزم و یک فنجان زعفران اضافه کرده و یک لیوان آب داغ میریزیم و آلوی خیسانده را هم داخلش میریزیم میگذاریم تا به مدت نیم ساعت بپزه بعد از نیم ساعت مرغ را از قابلمه خارج کرده و شعله را کم میکنیم تا آلوها بپزند. در داخل یک ظرف روحی یا آلومینیومی با ضخامت بالا روغن فراوان ریخته تا مرغ داخلش شناور شود. وقتی روغن کمی گرم شد مرغ را داخل روغن گذاشته و در ظرف را گذاشته تا با شعله خیلی کم جوجه با روغن بپزه (نکته مهم اینجاست که در ظرف حتما باید محکم بسته شده باشه تا جوجه خوب بپزه و نکته دیگه اینه که روغن را در ابتدا نباید زیاد گرم کنیم در غیر این صورت وقتی جوجه رو به روغن اضافه میکنیم زود میسوزد و باعث میشود جوجه کامل نپزه) در حین پخت باید جوجه را پشت و رو کنیم تا نسوزد. مدت زمان پخت برای جوجه در روغن نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه هست بعد ازینکه پخت از روغن خارج کرده و روش لیموی تازه میریزیم.
با روش پخت اولیه در سبزیجات بوی ضخم گوشت که در بیشتر رستورانهای اکبر جوجه به این موضوع توجه نمیکنند از بین میره و طعم بهتری پیدا میکنه .در این فاصله برنج را دم میکنیم و روش زرشک سرخ شده و خلال بادام و پسته خیسانده شده و برنج زعفرانی را اضافه میکنیم و در یک ظرف دیگر مخلوط آلو و سبزیجات پخته را میریزیم (نکته مهم برای خورش آلوی مرغ جا افتادن اون هست و نشونه جا افتادنش به روغن افتادن خورش در انتهای پخت هست و مرغ را روی برنج قرار میدیم. اگر دوست نداشتید با زرشک پلو سرو کنید میتوانید برنج ساده را در دیس بکشید و در یک دیس دیگه مرغ را بکشید و رویش مقداری روغنی که مرغ باهاش سرخ شده بریزید. اگر روغنتون خوراکی هست این کار را بکنید و آلو را یا در کنار مرغ یا روی مرغ سرو کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
ذرت های رنگی در ایران
مطلب بعدی
خورشت داوود پاشا
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )
اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
پاستای خامهای با اسفناج
بیکد فتا با عسل
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
رولت گوشت مجلسی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی