درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
کیک شکلاتی
بازدید:
390
دسر و شیرینی
سمانه
کیکی بی نهایت خوشمزه
مواد لازم:
آرد مخصوص شیرینی پزی .......................... دو پیمانه
پودر کاکائو .............................................. نصف پیمانه
بیکینگ پودر ........................................... دو ونیم قاشق چای خوری
جوش شیرین .......................................... نصف قاشق چای خوری
نمک ..................................................... یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه .......................................... یک قاشق چای خوری
پودر شکر .............................................. یک و نیم پیمانه
تخم مرغ ................................................ دو عدد
شیر ..................................................... یک پیمانه
روغن مایع .............................................. نصف پیمانه
وانیل .................................................... نصف قاشق چای خوری
آب جوش ................................................ نصف پیمانه
طرز تهیه:
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر را روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میگذاریم تا گرم شود. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن را با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش را هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیق بود نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا دوتا قالب کیک 22 سانتی را که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک را مساوی توی هردو بریزید. اگه فقط یک قالب دارید هیچ اشکالی نداره بعدا می تونید کیک را دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشه.
حالا قالب ها را توی طبقه وسط فر میگذاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یک خلال دندون تمیز را وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون آمد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کند. وقتی کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. بین دولایه می تونید از خامه یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و با میوه های دلخواه تزئینش کنید.
نکته: شکر بهتره پودری باشه. شکر های دانه درشت کامل توی مایع حل نمیشن و موقع پخت بوی سوختگی شکر به مشام میاد که اصلا جالب نیست.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد
مطلب قبلی
ژله تخم مرغی
مطلب بعدی
کیک قاشقی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی