بسبوسه پنیر

شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی

صندلی خودرو

مواد لازم:

تخم مرغ ................................ 2 عدد
وانیل ..................................... کمی
روغن مایع .............................. یک چهارم لیوان
بکینگ پودر .............................. 1 قاشق چای خوری
سرشیر .................................. 1 لیوان
پودر نارگیل ............................... 1 لیوان
شکر ....................................... سه چهارم لیوان
آرد سمولینا .............................. نصف لیوان
آرد سفید .................................. نصف لیوان
پنیر خامه ای .............................. 250 گرم
شیر ......................................... 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه برای تزیین ............... به میزان لازم


مواد لازم برای شربت:

شکر ........................................... سه چهارم لیوان
آب ............................................. سه چهارم لیوان
آبلیموی تازه ................................. 2-3 قطره
هل، زعفران، گلاب ......................... کمی فقط برای معطر کردن شربت


طرز تهیه:

فر رو با حرارت 190 درجه روشن کنید. پنیر خامه ای و شیر رو با هم مخلوط کنید تا کمی شل بشه و راحت تر بشه بازش کرد. بعد یه لایه سلفون روی میز پهن کنید و مخلوط پنیر رو بریزید روش و با لیسک بازش کنید تا به اندازه قالب بشه. پنیر و سلفون زیرش رو توی سینی بذارید تو یخچال تا کمی سفت بشه و خودش رو بگیره. تخم مرغ، وانیل، روغن مایع، بکینگ پودر، سرشیر، پودر نارگیل و شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه هم بزنید. بعد آرد سفید و سمولینا رو اضافه کنید و هم بزنید. نصف مایه رو توی قالب پیرکس به ابعاد 22×29 سانت بریزید و روش رو صاف کنید. پنیر رو از توی یخچال در بیارید و از سمتی که سلفون نداره روی مایه بسبوسه بذارید و به آرومی سلفون رو از روش جدا کنید. به این ترتیب یه لایه پنیر روی مخلوط بسبوسه قرار می گیره. اگه پنیر رو بزرگتر از قالب باز کردید که الان میتونید اضافاتش رو بگیرید و اگه کوچیکتره، کمی پنیر روی جاهایی که خالی مونده بذارید. حالا نصف دیگه مایه بسبوسه رو هم روی پنیر بریزید و روش رو صاف کنید. با خامه صبحانه (از همون خامه های سفت پاکتی) خطوطی به شکل چهارگوش روی بسبوسه بکشید طوری که مربع هایی رو تشکیل بده که اضلاعش خامه است. قالب رو توی فر به مدت 45 الی 55 دقیقه نگه دارید. وقتی روی بسبوسه طلایی شد از توی فر دربیارید . بلافاصله شربت سرد رو روی بسبوسه داغ بریزید. همون اول که شربت رو روی بسبوسه می ریزید ممکنه همه شربت جذب نشه و یه مقدار روی بسبوسه بمونه ولی 2-3 دقیقه که صبر کند، می بینید همه شربت به خورد بسبوسه رفته و دیگه هیچی ازش پیدا نیست.
برای تزیین مقداری پسته رو خرد کنید. نهایتاً توی چهارخونه ها رو با پسته خرد شده تزیین کنید. وقتی بسبوسه سرد شد، از روی خطوط خامه برش بزنید و نوش جان کنید!
این دستور بسبوسه یکی از بهترین رسیپی هایی بود که تا حالا درست کردم. بسیار خوشمزه و لذیذه. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید. به خصوص اون لایه پنیری و همچنین خطوط خامه روش خیلی خوشمزه ش می کنه!!
همونطور که تو عکس زیر هم دیده میشه خطوط خامه ای پس از پخت مسطح میشن و خود بسبوسه تو پخت پف می کنه و از لابه لای خطوط خامه ای می زنه بیرون و شکل خیلی قشنگ و جذاب و اشتهاآوری به بسبوسه میده.


طرز تهیه شربت:

آب و شکر رو بذارید بجوشه، وقتی غلیظ شد آبلیمو رو بهش اضافه کنید و کمی بعد هم هل، زعفران و گلاب رو اضافه کنید و 2-3 قل که زد از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا سرد بشه.
نوش جان


منبع: tarlancafe.persianblog.ir


مطلب قبلیدسر عربی کونفه کاداییف
مطلب بعدیدسر عربی با نان تست
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه