درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
باقلوا لانه بلبل
بازدید:
1502
دسر و شیرینی
سمانه
باقلوایی که هم خیلی راحته و هم خیلی شیک
مواد لازم برای تهیه 12 عدد:
شربت آماده غلیظ ............................... 2 پیمانه
خمیر فیلو (یوفکا) ............................... 4 ورق
روغن مایع ........................................ 1/4 پیمانه
کره ................................................ 1/4 پیمانه
خلال بادام یا پودر پسته ........................ مقداری برای تزیین
مواد میانی :
گردو نگینی شده ریز ............................ نصف پیمانه
دارچین ........................................... نصف قاشق غذاخوری
هل سبز پودر شده و الک شده................. دوتا سه قاشق غذاخوری
روغن مایع ........................................ 1/4 پیمانه (برای مالیدن روی خمیر)
طرز تهیه:
همه مواد میانی را با هم مخلوط کنید و کنار بذارید، خمیر یوفکا را به اندازه 25در15سانت برش زده و با قلمو به فاصله دو سانت از لبه انتهایی خمیر،روغن مایع می مالیم. حدود یک قاشق مرباخوری مواد میانی را روی لبه خمیر پخش کرده و خمیر را به کمک سیخ چوبی (یا وسیله مشابه دیگر) رول می کنیم. دو سانت انتهایی خمیر را که چرب نکرده بودیم با قلم مو دیگری کمی مرطوب کرده و به رول کردن ادامه می دیم تا لبه خمیر کاملا بچسبد. خمیر رول شده را از دو طرف به سمت مرکز سیخ فشار می دیم تا چین بخورد.سیخ چوبی را از داخل باقلوا خارج کرده و خمیر را به شکل مارپیچ شکل میدیم و کیپ هم در سینی فر مناسبی می چینیم.بین باقلواها بین باقلواها نباید فضای خالی باشد.بعد از آماده شدن باقلواها ،کره و روغن مایع را کاملا داغ کرده و با قاشق روی باقلواها می هیم،سینی باقلوا را به مدت 15دقیقه (یا تا زمانی که روی باقلواها طلایی شود) در طبقه وسط فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد قرار می دیم.بعد از اینکه روی باقلواها طلایی شد آنها را از فر خارج کرده و بلافاصله شربت خنک شده را رویشان می ریزیم.بعد از اینکه باقلواها خنک شدند آنها را از شربت خارج و ترجیحا در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافیشان برود. بعد با پودر پسته و یا خلال بادام تزیین و سرو می کنیم.
برای تهیه شربت هم ،دو پیمانه شکر را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می ذاریم،هر از گاهی شربت را مخلوط می کنیم تا قبل از به جوش آمدن تمام ذرات شکر در آب حل شود.بعد از به جوش آمدن دانه های هل را شکسته و به شربت اضافه می کنیم،تو این مرحله اگه دوست داشته باشید می تونید یک قاشق مرباخوری هم شربت اضافه کنید. بعد حرارت را ملایم کرده تا شربت غلیظ شده و قوام بیاد.بعد شربت را در جای خنکی قرار می دیم تا کاملا سرد شود و دانه های هل را موقع استفاده از شربت خارج می کنیم.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
شیرینی ناپلئونی
مطلب بعدی
باقلوا خانگی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی