دلمه سیب زمینی

دلمه ای متفاوت و خوشمزه
بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم:

سیب زمینی .............................. 500 گرم
گوشت چرخ کرده ......................... 250 گرم
پیاز متوسط ............................... 2 عدد
روغن مایع ................................. 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ آپ پز ............................ 3 عدد
جعفری خرد کرده ........................... 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ...........................1 قاشق سوپخوری
کره .......................................... 150 گرم
نمک و فلفل ................................ به اندازه کافی


طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و در داخل روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط می کنیم و می گذاریم تا روی حرارت آب پیاز و گوشت کشیده شود و گوشت تفت داده شود. سپس رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده، نمک و فلفل اضافه می کنیم و آن را روی گوشت و پیاز می ریزیم و بعد از دو جوش، تخم مرغ های پخته شده را داخل آن رنده می کنیم. جعفری های خرد شده را نیز اضافه می کنیم و بعد از چند ثانیه مواد را از روی حرارت بر می داریم. داخل سیب زمینی ها را خالی می کنیم به طوری که ته آن آسیب نبیند و سوراخ نشود. سپس سیب زمینی ها را در کره مایع می غلطانیم و داخل آنها را با مواد آماده شده پر می کنیم و در ظرفی می چینیم و 2 قاشق کره و نصف لیوان آب نیز اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. (می توان سیب زمینی ها را داخل دو ظرف نسوز چید و در فر گذاشت و در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت و یا در کیک پزهای خانگی پخت.)
نکته: 1. به جای گوشت چرخ کرده می توان از سویا هم استفاده کرد.
2. بنا به ذایقه می توان در مواد داخل دلمه از فلفل دلمه ای هم استفاده کرد.
نوش جان


گردآوری: تحریریه

صندلی خودرو
مطلب قبلیاسنک بادمجان
مطلب بعدیخورشت سیب
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه