کوفته قلقلی با سس ماست

غذایی راحت و خوشمزه
بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم:

گوشت گوساله چرخ کرده .................... 500 گرم
آرد ............................................... 80 گرم
بکینگ پودر .................................... 1/2 قاشق چای خوری
پیاز رنده شده................................... 1 عدد
ادویه گرام ماسالا............................... 1/3 قاشق چای خوری
زیره............................................... 1/3 قاشق چای خوری
نمک و فلفل ..................................... به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
ماست چکیده ................................... 200 گرم
آرد ............................................... 35 گرم
زیره .............................................. 3/4 قاشق چای خوری
پیاز خرد شده .................................. 1 عدد
سیر خرد شده ..................................2 حبه
زنجبیل رنده شده.............................. 1 تکه کوچک
پودر کاری ....................................... 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و روغن ........................... به میزان لازم
زردچوبه.........................................3 /1 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی خرد شده......................... 1 عدد
آبلیمو ............................................. 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده............................. 2 عدد


طرز تهیه:

در یک کاسه ماست و آرد را با هم مخلوط کنید. حدود سه لیوان آب به آنها اضافه کرده و هم بزنید. در یک تابه گود روغن را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. همه ادویه ها برای تهیه سس را داخل آن تفت دهید. بعد از 2-3 دقیقه پیاز خرد شده را همراه با سیر و زنجبیل داخل تابه بریزید و تفت دهید. مخلوط ماست را هم بریزید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. مرتب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. حرارت را کم کرده و 30 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.
همه مواد برای تهیه کوفته ها را داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. 2 قاشق سوپخوری آب هم به مواد اضافه کرده و ورز دهید. از مواد اندازه یک گردو بردارید و آن را خوب گرد کنید. کوفته ها را به همین شکل آماده کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس کوفته ها را داخل آن سرخ کنید. بعد از آن که سس غلیظ شد، کوفته ها را داخل سس قرار دهید. در انتها فلفل سبزها را همراه آبلیمو به مواد اضافه کنیدو بعد از پنج تا ده دقیقه حرارت را خاموش کرده، خوراک را سر کنید.
نوش جان


منبع: www.bartarinha.ir

صندلی خودرو
مطلب قبلیپیتزا کدو
مطلب بعدیساندویچ زبان مکزیکی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه