درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
کوفته قلقلی با سس ماست
بازدید:
673
آشپزی
سمانه
غذایی راحت و خوشمزه
مواد لازم:
گوشت گوساله چرخ کرده .................... 500 گرم
آرد ............................................... 80 گرم
بکینگ پودر .................................... 1/2 قاشق چای خوری
پیاز رنده شده................................... 1 عدد
ادویه گرام ماسالا............................... 1/3 قاشق چای خوری
زیره............................................... 1/3 قاشق چای خوری
نمک و فلفل ..................................... به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
ماست چکیده ................................... 200 گرم
آرد ............................................... 35 گرم
زیره .............................................. 3/4 قاشق چای خوری
پیاز خرد شده .................................. 1 عدد
سیر خرد شده ..................................2 حبه
زنجبیل رنده شده.............................. 1 تکه کوچک
پودر کاری ....................................... 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و روغن ........................... به میزان لازم
زردچوبه.........................................3 /1 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی خرد شده......................... 1 عدد
آبلیمو ............................................. 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده............................. 2 عدد
طرز تهیه:
در یک کاسه ماست و آرد را با هم مخلوط کنید. حدود سه لیوان آب به آنها اضافه کرده و هم بزنید. در یک تابه گود روغن را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. همه ادویه ها برای تهیه سس را داخل آن تفت دهید. بعد از 2-3 دقیقه پیاز خرد شده را همراه با سیر و زنجبیل داخل تابه بریزید و تفت دهید. مخلوط ماست را هم بریزید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. مرتب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. حرارت را کم کرده و 30 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.
همه مواد برای تهیه کوفته ها را داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. 2 قاشق سوپخوری آب هم به مواد اضافه کرده و ورز دهید. از مواد اندازه یک گردو بردارید و آن را خوب گرد کنید. کوفته ها را به همین شکل آماده کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس کوفته ها را داخل آن سرخ کنید. بعد از آن که سس غلیظ شد، کوفته ها را داخل سس قرار دهید. در انتها فلفل سبزها را همراه آبلیمو به مواد اضافه کنیدو بعد از پنج تا ده دقیقه حرارت را خاموش کرده، خوراک را سر کنید.
نوش جان
منبع: www.bartarinha.ir
مطلب قبلی
پیتزا کدو
مطلب بعدی
ساندویچ زبان مکزیکی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )
اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
پاستای خامهای با اسفناج
بیکد فتا با عسل
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
رولت گوشت مجلسی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی