بادمجان با دانه انار

مناسب برای دوست داران بادمجان

صندلی خودرو

مواد لازم:

بادمجان.................................... 4 عدد متوسط
شکر........................................ 2 قاشق غذاخوری
انار ترش.................................. یک پیمانه
پیاز متوسط................................ 2 تا 3 عدد
روغن،نمک و فلفل و زردچوبه.......... به میزان لازم
آب.......................................... 1/4 پیمانه
گردو نگینی خرد شده................... نصف پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم. سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.
نکته :
اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.
نوش جان


گردآوری: تحریریه

بازسازی ظروف تفلون
مطلب قبلیترشی قارچ و زیتون
مطلب بعدیخورشت مرغ با انار و سیر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه