تارت انار شکلات

شیرینی خوشمزه و مورد پسند همگان

صندلی خودرو

مواد لازم برای خمیر تارت بادامی:

آرد معمولی................................. یک و نیم فنجان (150 گرم)
بادام خرد شده............................ نیم فنجان
نمک......................................... ربع قاشق چایخوری
شکر ریزدانه............................... 2 قاشق غذاخوری
کره........................................... 8 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ............................. 1 عدد
آب سرد...................................... 2 قاشق غذاخوری


مواد لازم داخل تارت:

شکلات خرد شده ...................... 340 گرم
خامه پرچرب ............................ 1 فنجان
تخم مرغ بزرگ ......................... 2 عدد
شکر ریزدانه ........................... 3 قاشق غذاخوری
آرد معمولی ............................. 1 قاشق غذاخوری
نمک....................................... یک چهارم قاشق چایخوری


طرز تهیه خمیر تارت:

در کاسه بزرگی، آرد، بادام، نمک و شکر را مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و خوب با دستانتان مخلوط کنید. تخم مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر خودش را بگیرد. سپس خمیر را در قالب تارت ریخته و خوب فشار دهید. باید تارت در همه قسمت ها ضخامت یکسان داشته باشد. سپس نیم ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود. فر را بگذارید در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شود. نان تارت را 15 دقیقه در فر بپزید تا رنگ بگیرد و سفت و ترد شود.


طرز تهیه مواد داخل تارت:

وقتی که نان تارت دارد می پزد، شکلات و خامه پرچرب را روی شعله متوسط حرارت دهید و شکلات را آب کنید و دائماً هم بزنید. وقتی بافت یکنواختی پیدا کرد، شعله را خاموش کنید و تخم مرغ ها، شکر، آرد و نمک را اضافه کنید. مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و دوباره به داخل فر برگردانید تا نیم ساعت دیگر بپزد.
برای تزیین روی تارت در ماهیتابه کوچکی روی شعله متوسط، 2 فنجان آب انار را به همراه 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز مخلوط کنید. حدود 20 تا 25 دقیقه حرارت دهید تا به اندازه نیم فنجان تقلیل یابد و غلیظ و شربت مانند شود. سپس از روی شعله بردارید. وقتی پخت تارت در فر تمام شد و کمی سرد شد، شربت انار را بطور مساوی روی تارت بریزید و با دانه های انار تزئین کنید. بگذارید تارت در دمای اتاق سرد شود و شربت روی آن سفت شود. برای سرو کردن می توانید از خامه هم استفاده کنید.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیحلوای پسته
مطلب بعدیکیک شکلات و گردو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه