درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
تارت انار شکلات
بازدید:
1148
دسر و شیرینی
سمانه
شیرینی خوشمزه و مورد پسند همگان
مواد لازم برای خمیر تارت بادامی:
آرد معمولی................................. یک و نیم فنجان (150 گرم)
بادام خرد شده............................ نیم فنجان
نمک......................................... ربع قاشق چایخوری
شکر ریزدانه............................... 2 قاشق غذاخوری
کره........................................... 8 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ............................. 1 عدد
آب سرد...................................... 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم داخل تارت:
شکلات خرد شده ...................... 340 گرم
خامه پرچرب ............................ 1 فنجان
تخم مرغ بزرگ ......................... 2 عدد
شکر ریزدانه ........................... 3 قاشق غذاخوری
آرد معمولی ............................. 1 قاشق غذاخوری
نمک....................................... یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر تارت:
در کاسه بزرگی، آرد، بادام، نمک و شکر را مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و خوب با دستانتان مخلوط کنید. تخم مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر خودش را بگیرد. سپس خمیر را در قالب تارت ریخته و خوب فشار دهید. باید تارت در همه قسمت ها ضخامت یکسان داشته باشد. سپس نیم ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود. فر را بگذارید در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شود. نان تارت را 15 دقیقه در فر بپزید تا رنگ بگیرد و سفت و ترد شود.
طرز تهیه مواد داخل تارت:
وقتی که نان تارت دارد می پزد، شکلات و خامه پرچرب را روی شعله متوسط حرارت دهید و شکلات را آب کنید و دائماً هم بزنید. وقتی بافت یکنواختی پیدا کرد، شعله را خاموش کنید و تخم مرغ ها، شکر، آرد و نمک را اضافه کنید. مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و دوباره به داخل فر برگردانید تا نیم ساعت دیگر بپزد.
برای تزیین روی تارت در ماهیتابه کوچکی روی شعله متوسط، 2 فنجان آب انار را به همراه 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز مخلوط کنید. حدود 20 تا 25 دقیقه حرارت دهید تا به اندازه نیم فنجان تقلیل یابد و غلیظ و شربت مانند شود. سپس از روی شعله بردارید. وقتی پخت تارت در فر تمام شد و کمی سرد شد، شربت انار را بطور مساوی روی تارت بریزید و با دانه های انار تزئین کنید. بگذارید تارت در دمای اتاق سرد شود و شربت روی آن سفت شود. برای سرو کردن می توانید از خامه هم استفاده کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
حلوای پسته
مطلب بعدی
کیک شکلات و گردو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی